Tatliskooo Nunuuu- aaa yok ard arda kısmı daha sonra . İlk günden o kadar yüklenmeye gerek yok bence oruç tutuyorum zaten 5 kilo fazlam var
deletedmom763 Tatliskooo 45 dk lık olanı yapıyordum milini bilmiyorum.. ama spordan cok beslenmeyle o kiloyu verdiğime inanıyorum
Sariiannee deletedmom763 Maşallah kısa sürede vermişsiniz tebrik ederim ben 50 kilo versem 13 kilo ile mutlu mutlu yaşarım😂
PrensesMinel deletedmom763 sporun da cok buyuk katkisi olmustur eminim bu arada nasil besleniyodun ? Ve benimde genetik bel ince basenler bi tık daha fazla leslie basen bacak inceltmede etkili oldu mu cnm 😊
Sariiannee Tatliskooo Be yalan söyleyim seviyorum🌸Hatta kilo verirken özellikle göğüslerim ve kalçam kalsın istiyorum azıcıkta basen.Yani ince belli ,0 göbek ,ince bacaklar ama iri göğüs ve kalça seviyorum kendimde.😂
deletedmom763 Sariiannee sabahları ılık suya limon sıkıp içiyordum gün içinde de 2 bardak bitki çayı.. 3-4 litre su.. 3 öğün beslenme.. her şeyden yiyordum miktarını azaltarak ama kızartma fln yemedim geri herşeyi tükettim
Sariiannee deletedmom763 En sağlıklısı,ben de bu şekilde vermeye başlamıştım bıraktım ,nefsime hakim olamıyorum ben😂
Sariiannee Zumraa12 Yok bee burada arkadaşım var incecik hiç sevmiyor göt meme falan 😂😂Görsen dümdüz tahta gibi 😂
Tatliskooo Zumraa12 ayy yok benim hayalim değil pop tamam da basen yan çıkıklık hiç sevmem 😬 iri göğüs de sevmem kibar pıtı pıtı severim ben de 🤭
Tuba Tatliskooo O kadın sadece leslie yapmıyor ondandır 🥰 Bende leslie ve diyet ile 15 kilo vermiştim basenlerimde gittiydi🙏🏽
Zumraa12 Tatliskooo yok kız iri göğüs dediysek te öyle sarkanlardan değil 😂😂basende çok değil hafif çıkık düz karın biraz da popo yeter 😉😂