Tatliskooo Kızlar az önce başladım ilk mili yaptım da. Kadının basenleri çok dikkatimi çekti. O kadar spor yapan birinin neden çok geniş baseni olur ki acaba Leslie basen mi yapıyor DİE düşünmekten kendimi alamadım 🤔
Yigitoglum_2 Tatliskooo leslie nasıl oluyor herkes onu yapıyor bende ramazan sonu başlıcam ama gerçekten kilo veriliyor mu
Rengin Tatliskooo vizontelede ki gibi şerefsizim aklıma gelmişti 😂😂😂 bende gecen bakarken onu düşündüm ama yapı sanirim arkadaşım var iğne iplik gibi boyu da uzun ama bazenleri var yani kemik var bence onunda öyle
Tatliskooo Yigitoglum_2 evet kardeşim verdi ben de başladım . YouTube a Leslie yazın 15 er dakikalık video çıkıyor . Bugün 1. Mili yaptım akşam da 2. Mili yapacağım
Tatliskooo Rengin Sariiannee myloves23 Annesininoglu yaaa içim mi fesat ne 😁 öyle de olmak istemem de ne biliim aklıma geldi işte 15 dakika boyunca aynı şeyi düşündüm 🤭
Mehtaponurss Tatliskooo iki gündür yapıyorum günlük 10 bin adım atmaya çalışıyorum 30 dk ilk videoda zaten 3500 adim oluyo. Yediklerime de dikkat ediyorum. Yemeklerimi sut yapacak şeylerden seciyorum😁
Tatliskooo Mehtaponurss ohh misss bakalım 1 hafta sorma bana haber edin be kadar verdiğinizi çünkü siz kadar dikkat edemem ben 😁
Tatliskooo Nunuuu- Ramazan başlamadan önce normal egzersizler yapıyordum ben o sebeple çok zorlanmadım da dişer milleri de görmek lazım tabi
Nunuuu- Tatliskooo siz nasıl yapıyorsunuz o 15 dkk videoyu ardı ardına yapmıyormusunuz ben öyle yapmıştım da
deletedmom763 Tatliskooo bazı şeyler genetiktir naparsan yap gitmez 😁 ben mesela Leslie ile 50 kilo verdim basenlerim zayıflasa da belime oranla hep büyüktür aileden geliyor 😁veya Leslie basen seviyordur başka sporlar yapıyordur basenlerine yönelik
Tatliskooo Nunuuu- aaa yok ard arda kısmı daha sonra . İlk günden o kadar yüklenmeye gerek yok bence oruç tutuyorum zaten 5 kilo fazlam var
Sariiannee deletedmom763 Maşallah kısa sürede vermişsiniz tebrik ederim ben 50 kilo versem 13 kilo ile mutlu mutlu yaşarım😂
Gulzar Tatliskooo benim basenlerimi baya eritdi sanarım kadındaki sarkıklık öncesinde fazla kilolu olmuşsa🤷🏻♀️
Sariiannee Tatliskooo Be yalan söyleyim seviyorum🌸Hatta kilo verirken özellikle göğüslerim ve kalçam kalsın istiyorum azıcıkta basen.Yani ince belli ,0 göbek ,ince bacaklar ama iri göğüs ve kalça seviyorum kendimde.😂