Bulutbey Fato yürüme mesafemizde bize de dolanacağız biraz. 2,5 aydır sitenin terası dışında bir yere çıkmadık. Herkesten uzak durarak yürüyüş yapmak çok iyi gelecek 😍
Deletedmom413 Fato Konuyla ilgili post gormusken sorayim. Bulundugum ilde sehir giris cikislari acildi sokaga cikma yasagida gelmeyecek bu hafta sonundan itibaren Ama yas sınırı sehire gore kalktimi yoksa turkiye geneli devammi 20 yas alti ve 65 yas ustu
gozdeteacher Deletedmom413 Yaş sınırı en başından beri tüm illerde vardı, öyle de devam ediyor. Dün gece 155′i arayıp teyit ettirdik.
Turkuaz Fato evet yarın başlıyor ve ben de mahallede kimsenin olmadığı yerlerde sosyal mesafeye çok dikkat ederek bebek arabasi ile dolastiracagim :)
Matmazell_ Balkonuma öğleden sonra güneş vuruyor balkondan bakmaya devam ☺️ Virüs bitene kadar çıkmayı ve yavrumu çıkarmayı düşünmüyorumm
yasemnugr06 GUBILIK ah 🤦🏻♀️ Aşı çalışmalarına başlayacağım ben ya evde düzenek kurayım 🧪 🧫 🧬 boş boş oturuyorum insanlığı kurtarmam gerek 😂 herkesin psikoloji bitik
Makarna_kulak Fato yarın mecbur çıkacağız aşımız var nasıl olacak bilmiyorum kız 6 marttan bu yana daha dışarı çıkmadım 😂 bi heyecan oldu simdi
Fato Makarna_kulak bendede bi heycan oldu bi yandanda korku oyüzden evin önüne çıkartıcam bizyeni yürümeye başladık kızım ilk kez gönlünce sokak da yürüyecek 2 ayı geçti çıkmıyodu hiç🙁
Ballii Fato Biz bugün bi on dakika arabayla gezdik 🙈 o kadar iyi geldi ki eve girince üstüne başını degistirdim her yerini sildim direk uyudu