Mrs_Sunshine Selam akideşleee 😄 Çay makinesi almayı düşünüyorum daha önceden fakir violet kullanıyordum bozuldu çok sağlam olsun ve fiyatı da çok yüksek olmasın. Önerilerinizi bekliyorum. Hangi marka kullanıyorsunuz? Kaç yıldır? Memnun musunuz?
Rengin Mrs_Sunshine arcelik gurme kullanıyorum çok memnunum ama fiyat ne alemde bilmiuorum ben 5 sene önce almıştım çünkü
Pelin87 Mrs_Sunshine karaca cookplus 1 yıldır kullanıyorum bi sorun olmadı şimdiye kadar. Şimdi baktım 300tl gibi bir şey fiyatı
Mrs_Sunshine Deletedmom189 Anam demlik benim herife yetmiyor 😂😂🤣🤣 o çaycı alacak full içecek iftardan sahura 2 çaycı çay içiyor
kubrafg Philips cay ustasi var bende canim ama kullanmiyorum,su isitici kismi plastik oldugi icin esim cyda plastik koktuğunu iddia ediyor 😂 eski kullandigin nasildi bilmiyorum ama alt kismi celik olanlardan onerebilirim bu yuzden 😊
Mrs_Sunshine kubrafg Benim daha önce kullandığım full çelikti sadece kapak kısmı ve kulp kısmi plastikti. Cok güzeldi acaba yine mi alsam ondan bilemiyorum
Rengin Mrs_Sunshine evet hem çaycı olarak hem kettle olarak 5 senedir kullanıyorum cayi otomatik demliyor saat falan belirleyebiliyorsun
Deletedmom212 Mrs_Sunshine evet bozuldu sonra indirimden aldık bitane fakirin çay tadı alamıyorum çay hevesim bitti 🤦🏽♀️
Subatannesi Mrs_Sunshine benim arcelik 11 yildir kullaniyorum hem cayci hem de kettle olarak. Alt tarafi cam olup ici gozukenlerden.
dolunay01 Rengin merhaba hala kullanıyor musunuz gurme caycıyı bende almak ıstıyorum cok şikayet varmış ıc kısmı sararıyor vs bozulanlar falan haliyle de pahalı .hala memnunmjsunuzjn
morsevenfilolog Mrs_Sunshine Ben 2 yıldır Korkmaz’ın bir modelini kullanıyorum. Baktım ama bulamadım. Demiks modeline benziyor.