Kbrkprl Kızlar 😞 bebeğim 50 günlük . Ama bazen ıslık sesine benzer bir ses çıkarıyor normal bir şey olmadığı çok belli bunu yaşayan var mı
Sewra Kbrkprl Burun tıkanıklığındandır, bariz bir şekilde de duyulur çok kısık bir şekilde de. Temizlemekte fayda var canım korkma.
_sutepe34 Minikbal normal normal korkma melekler konuşuyor kurban olurum ben ona bnm kızım da ilk başlarda öyle oldu zamanla düzeliyor gece uyurken odasın da gece labbası kullanın
Kbrkprl 02Kaan12 hayır aldım aspiratör ama denemedim henüz onu deneyeyim önce o zaman . Çok teşekkür ederim baya endişeliyim korkuttu beni bu durum :(
Emineayyzz Bizde de oluyordu araştırmıştım gırtlak tam oluşmadığından çıkması normalmiş sonra gect i meraklanma
Deletedmom5284 Burun kemiği eğriliği, geniz eti yada gırtlak problemlerinde olabiliyor kuzum doktorunuza danışın derim 👍🏻👍🏻 Veya sadece ağız yapısıyla alakalı bile olabilir
Kbrkprl Deletedmom5284 kontrolümüz bir hafta sonra bebeği inceleyip öyle götürmek istiyorum bazı yerlerde kalpten bile olabilir yazılmış korktum açıkçası inş geçici bir şeydir 😓
Nursah06 Kbrkprl laringomezi cnm gırtlak gelişmemesi ama zamanla gelişiyor benim oğlum da öyle bir sürü doktor özel profoser hepsi aynısını söyledi bekliyoruz bakalim
FerideDeniz Kbrkprl soğuk algınlığı mu oldu acaba diyecektim. Bir de burnunun dolmuş olma ihtimali var. O yüzden rahat nefes alamıyor olabilir. Dilerseniz serum fizyolojik il burnunu temizleyin, ıslığın devam edip etmediğine bir bakın.
Kubuu1 Kbrkprl benim kızımda da oluyordu hatta geçtiğini fark etmemisim siz yazınca fark ettim sanırım çoğu bebekte oluyor korkmayın ☺️