Gull42 Cigdemm988 O bizde de var eşime veriyorum birazda sen tut diye yoruluyorum haliyle alıyor oğlumda iki mızmızlanınca aa bu durmuyor diye hemen bana tabiki işlerim hep yarim kalıyor kendimde öyle gece bende gündüz bende çocuk eşimin elinde bi tlfn öldük o telfon dan artık içimden bir bozulsa diyorum sürekli 😂😂hiç bizle vakit geçirmiyor hayat böyle gecip gidiyorrr🤷♀️
anagibiana Cigdemm988 o kadar haklısın ki büyük kızınızla ilgileniyor mu yoksa sadece küçüğe mi böyle
Cigdemm988 anagibiana büyuk kizim 9 yasinda ödevleriyle yemegiyle ilgileniyor ama o zaten yormuyorki kucuk yoruyor diye yanaşmıyor ona ihale bana patladı anlcagin
anagibiana Zuluu aynen öyle ara da bir geliyorlar tabi çenem açılıyor ama sonra eski düzen devam ediyor aman huzurum olsunda varsın az baksın nasıl olsa büyünce bal gibi bakıcak :)
anagibiana Cigdemm988 ah bu kocalar bir gün yer değiştirsek ayaklarımızı öperler de işte başa gelmeyince kıymet bilmezler napalım yuvayı dişi kuş yapar mantığıyla idare edicez neyse ki bebeler çabuk büyüyorlar :))
Ensarmom Yalnz deilsn bacım tek başıma büyütyrm resmen cockları .işden gelir alır kucagna beş dakika snra pırtlattı annesi kesin doldrdu altnı der üstüme atar. 6 yasndaki kızmla oyun oynarlar bes dakika snra kavga cıkar aralarnda 😄🙈
EsofmanliSevketHoca Ensarmom Şükür herseye rağmen yıkılmadım ayaktayım modundayım🤣 evet değiştirmedim niki burda da aynısını kullanıyorum ama sen değiştirdin herhalde 🤣 sen napıyon
Gulfem07 Cigdemm988 valla eş de dahil ana gibi olmuyor benimki çok ilgilenir tamam ama huysuzlandı mi seni istiyor bende durmuyor olur.Zaten ben kimselere vermem taşırım bacaklarım kollarım çok ağrıyor ama olsun bir yere giderken de vermem hep ben taşırım ana gibi yar olmaz demişler çok doğru.