bynduru Rsenaselim Merhaba.Gorunce yazmadan gecmek istemedim.Pudra kullanimini tavsiye etmiyor doktorlar
Yusufunannesi ElifKaratas her bebek bunları yaparken terler, ama aşırı olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza danışın troid yönünden değerlendirilebilir
Mervecicekli ElifKaratas öyle canım annelik kolay değil üç buçuk aydır aynaya bakamaz oldum gecem gündüzüm belli değil eşimle bıyık yarıştırır oldum o derece😂😂🤦🏻♀️
Zeynepeymen ElifKaratas yanlış hatırlamıyorsam bebeğiniz kızdı ama erkeke bebekler daha cok terler ve sıcağı sevmezler çok aşırı terlemeside normal gelmıyor en iyisi doktorunuza sorun
Esmaozenn ElifKaratas daha önceki postuna cvp atmştm kalın giydiriyorsun diye ama bu sefer ince giydirmene rağmen terlemiş bence doktora gözük
MaviKelebek ElifKaratas benim bebegım de küçükken öyleydi karaciğer enzimleri yüksek ondanmıs zamanla duzelıyo
Meltem35 ElifKaratas Benim bebeğim 2 ay 25 günlük. Evi hep 24 derecede tutuyorum hiç terleme olmuyor emerken çok nadir kafasının koluma değen kısmı terliyor. Bunu doktorla görüşün derim.