Hulya93 Birponcikannesi kesinlikle tavsiye ederim . Bebeğimi desteksiz uyutmaya bu şekilde alıştırdım . Perdesini çekip uyku müziğini açıp mamasını yediriyorum ve beşiğine bıraktığım an uyku moduna geçiyor . Sallamaktan ayaklarım sökülüyordu resmen . Sabah erkenden uyanmasını çok engelliyor diyemem ama yine de fayda görürsünüz benim bile uykularım kaliteli olmaya başladı .
Birponcikannesi Hulya93 umarım deneyeceğim bakalım şu günlerde internetten sipariş vereceğim umarım güvenilir bir site bulabilirim
ElifAselMina Birponcikannesi Valla ben uyku eğitimi verirken aldım çok memnunum kesinlikle öneririm.. Uyku egitiminde falan çok iyi oluyor
ElifAselMina Birde bebegin erken uyanması uyuduğu saate de bağlı canım. Eğer 9 gibi yatıyorsa 7 gibi kalkar. 10 saat dolunca kalkıyorlar genelde
Omerr19 Birponcikannesi canım vardiyalı çalıştığımızdan perdeyi öyle almıştık. İyiki öyle almışız faydasını görüyorum
Dent Karartma perdeyi internetten sipariş verip memnun kalanınız var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Kenarlar ve perde altından da dahil odasına hiç ışık girmesin istiyorum. Güvenebileceğim online bir yer arıyorum.
Selimustafa Dent merhaba karartma perde aldınız mı acaba nerden aldiniz benim bebeğim de gündüz çok kısa uyuyor fayda eder mi acaba
Dent Selimustafa mesajınızı yeni gördüm ,kusura bakmayın lütfen. N11 den BAMİ mağazasından aldım. Hiç ışık sızmıyor. Çok memnunum. ama şu an satışa kapalı gözüküyor ürün 😕
Mickeylover Birponcikannesi karartma farklı mı bilmiyorum benimli black out 3 kat kalın stor cok iyi karartıyor cok memnunum. Yatak odamda ışık olunca uyuyamam o nedenle yaptırmıştm çok memnunum bebeğim de park yatakta yatak odasında yatıyor