Birponcikannesi Kızlar bebekleri erken uyananlar İçin bir çözüm olabilir karartma perde deneyeceğim insallah kullanan varmıııı
Senihaaa Birponcikannesi ben karartma değil de normal zebra stor taktım odasına oğlumun daha önce sadece fon kullanıyorduj karşıdan evimin içini gören olmadığı için gerçekten o bile tki etti 2 saat fazla uyuyor sabahları
Aryasare Birponcikannesi Siyah perdem var kapattıgım zaman zifiri karanlık oluyo ama kapatmıyorum, aksam erken yattıgı için sabahta gün ışığına uyanıyo benim için çok sorun değil. Ama gündüz odayı karartmak için kullanıyorum iyi oluyo 😁 7 de uyanıyoruz bu arada 😁
Dorukveannesii Birponcikannesi ben yeni evlenirken daha yatak odasının storunu güneş geçirmeyen almıştık içersi gündüz bile karanlık oluyor onun sayesinde suan 9 aylık bizimle aynı odada yatıyor ilerde kendi odasına da aynısından alıcam😊
Birponcikannesi Senihaaa çok ıyı masallah bizim kız hava aydınlandı diye erken uyanıyor eminim kışın daha uzun uyuyordu
afraliya Birponcikannesi yatak odamda ve kızımın odasında var diğer perdelerimde koyu renk zaten ama yinede istediği saatte uyanıyor🤦🏻♀️
Melekegemen Birponcikannesi karartma stor kullanıyorum canım ama yine de uyanıyor bi şey fark etmiyor sallarken daha kolay uykuya dalıyor ışık güneş girmediği için odaya
Bircegeldi Uyku eğitimi vermeye başlarken aldım gözlerin alışıncaya kadar zifiri gibi oluyor sonra birazcık seçiliyor odanın içi. Kazımın uykusuna kesinlikle etkisi oldu, özellikle gündüz tabi.
RahimeOz Daha yeni aldım bende gündüz uykuları için güzel kısa sürede uykuya geçmesini sağlıyor ama sabah istediği saate uyanıyor hatta şu 1-2 gündür 5buçukta uyanıyor 😭