Deletedmom266 Begrich avm ye gitmedim ama bauhausa gittim çiçek saksı bs almaya. Kurul yoktu. Tenhaydı.
Nurnil Begrich aaaa öyle deme baya zaman oldu avmlerden foto paylasamadilar ya geberdiler. Dur iki foto atsınlar rahatlarlar valla mal bunlar
GramPozitifBakteri Begrich aynen ben de gördüm ama gitmedim gitmem de hemen uzun uzun kuyruk olmuşlar ya valla şaka gibiler :/
Deletedmom14 Şuan en çok ihtiyacımız olan şey oksijen .zaten evlerde bunaldık. Avm ye gitmeyi düşünmedim bile. Ama bi sahil kenarı, bi piknik alanı olsa ne güzel olur 😐
Henza Senihaaa ben bı gıdeyım dedım malum kendıme tam anlayamıyorum ınternette gobek cıktı ıyıce ama sonra delı mısın henza otur oturdugun yere dıyıp vazgectım 🤦🏼♀️
Senihaaa Henza otur valla canısı hamileyiz şimdi virüs felan kaparız da ben taytla idare eidiyıorum şimdilik
Henza Senihaaa benım taytlar falanda olmuyo ya 9 kılo verdım suan ama gobek var sıkıyo bıraz bakalım en kotu gene ınsternet
Deletedmom5447 Begrich birileri virüs bitmiş gibi avmleri açar birileri hicbisey yokmuş gibi dolusur dipdibe gezerler ooh. Bu virüs bu gidisle asla bitmez asla . Evde oturan bı bizleriz heralde yaa 😬
Senihaaa Henza tutuyorum valla başından beri doktor kontrolüne de gittim 14 tane tutunca ramazandan 1 gün önce de gitmiştim nasıl durumu diye çok şükür sağlığı yerinde kilosu boyu herşeyi çok güzel dedi bende tutmaya devam ediyorum çok şükür
Henza Senihaaa Allah kabul etsın canım 🙏🏻 Valla benımkının de kılosu boyu ıyı ama ben cesaret edemıyorum tansıyon sıkıntım basladı bıde
Henza Senihaaa ınsallah kuzum ya gecen sene tuttum zaten emzırmıyodum ama bu sene bı tık zorluyor kansızlık var bıde 6 ya dusmus gene fena oluyorum 🤦🏼♀️
Prensinannesii06 Begrich avm yürüyerek 15 dakika ama asla gitmem kuyruk olduğu kesin çünkü burası baya kalabalıktı bugün🙄