Senihaaa Begrich ben heralde önümüzdeki 1 sene felan hiç gitmem normalde çok giderdim haftada en az 1 defa giderdim yani ama artık herşeyi internet üzerinden yapıyorum
Pamuk_seker Begrich işte mal insan olunca öyle oliyir sanki kıyafetsiz kaldılar yeme içme yerlerinde sandalye olmayacak her 10 metre karete 1 müşteri ama bizimkiler aptal olduğu için kurala uymazlar markette koca çizgini görmeyip dibinde sıraya girenlere uyarıyorum
Begrich Deletedmom414 evet İstanbul’da 2 avm önünde kuyruk olmuş ben ihtiyaclarımı internetten alıyorum çok korkuyorum marketten bile
Henza Senihaaa ben bı gıdeyım dedım malum kendıme tam anlayamıyorum ınternette gobek cıktı ıyıce ama sonra delı mısın henza otur oturdugun yere dıyıp vazgectım 🤦🏼♀️
Arasannesi Begrich hıc haberım yok ve gıtmıyorum gıtmeyıde dusunmuyorum mıllet saçmalamış kuyruk olacak ne var anlamadım
deletedmom247 Begrich Sırf gıcıklığınaa işte milleti nasıl sinirlendirsek diye düşünüyorlar başka açıklaması yok.. Yurt dışında birkaç kişi yani virüslü kişi yaymak için heryere tükürmüşş elini kolunu sürmüş … Ben bu hareketi türkiyedende bekliyorum gördüm o ışığı bu insanlarda yapan olacak eminim çünkü bu hastalık sayesinde ülkemde nekadar aptal ve cahil insan olduğunu gördüm :)
Rengin Begrich millet manyak hatta gerizekali 💩 var çünkü avm de. Üst baş almadan durmazlar olmaz yani 😡😡😡😡😡
Rengin Begrich ya ben 60 gündür market alışverişini bile internetten yapıyorum ekmek dışında. Bedava veriyoruz deseler yine girmem oralara. Bide kuaförculer var. 😒
Nurnil Begrich aaaa öyle deme baya zaman oldu avmlerden foto paylasamadilar ya geberdiler. Dur iki foto atsınlar rahatlarlar valla mal bunlar
Hemanjiomluminik Begrich alınan en kötü karar. Yani avm demek insanların en çok iç içe olduğu yer demek. Yakında dalgalanma olur
defnesmomm Begrich ben artık avm ye gider miyim bilmiyorum. Hamileyken de çok az gittim, ya ebebek için ya da birileri ile buluşup kahve içme bahanesi ile. Son 1 yılda sanırım 5-6 kez gitmişimdir. Bebeğim küçük, riske atamam. 🤷🏼♀️