Zeyneppppp Kızlar bgün 3 ay kontrolmz vardı ve 600 Gr almış doktrm bebegne son sütü mutlaka ver o kilo aldırıyor ddi nasıl ayırt ediliyor son süt ya hc blmıorm o an kilosu kafama takıldı dye sormayı unuttum 🤦
0503 Zeyneppppp sanırım son süt de bebeğe memeyi verdiğinde tamemen yumşaması bittiği anlama geliyor ben öle düşündüm yani
Doruk12 Zeyneppppp emmeye başladıktan kısa bi süre sonra geliyo ön süt daha açık beyaz bu son sütse daha beyaz yağlı bölüm oluyo. Göğsünüz boşalana kadar emzirince hepsini almış olacaktır 😊 alıp almadığını anlamak için o göğsü emzirdikten sonra elinizle Bi sıkıp anlayabilirsin sütün bitip bitmediğini.
Zeyneppppp Yg22 evet gece 2-3 saatte bir mi emziriyorsn ddi hayr acıkınca uyanıyor snra emzrıyorm cnkü uyumadan önce baya emiyor ddm 🤷
0503 Zeyneppppp banada öle dedi 800 gram alırsa herşey yolunda gayet iyi dedi hatta Bn bnu tvde de Bi çocuk doktoru söyledi duydm
Papatyaseverr Zeyneppppp şeffaf sütle suyu karıştırsın bi renk cıkar ya o ilk süt sonra o renkten koyuya doğru geçiyor canım o koyu renkli süt son süt anlarsın zaten
Papatyaseverr Zeyneppppp canım bebek il emdiğinde su yerine geçen sütü alıyor tamamen gögsünü boşalttığında son sütünü yani yağlı doyurucu olan sütünü almış alıyor gögsün boşalana kadar tut gögsünde
YLKRN Zeyneppppp Merhaba, daha şeffaf beyaz olanı ön süt dışarıdan alınan gibi renge sahip olanı son süt. Hayırlı günler
Peri_ss Zeyneppppp bi göğsünü 2 satte olabildigince emziriyosun zaten son süt geliyo sonra diger gogus. Bende oyle yapiyorum masallah .1 aylik bebegim 1 buçuk kilo almış
Emeliss Zeyneppppp son süt tamamen göğsün boşalana kadar emzirme tatlim diyelim boşalana kadar emmedi bıraktı bir dahaki etmesinde yine aynı göğsünü emzireceksin 🙋🏻♀️
Balkiz Zeyneppppp emzirirken 2 göğsünü emzir ve bidaha ki emzirmede son emzirdigin göğsünü ver canım benim ebem öyle demsti