Kucukmucizem2704 YK_ bnm esim öyle degil iste senin dediğini falan desem dahada kudurur o derce kndine laf soyletmez pek bn karşılığını veririm ne olursa olsun sustunmu tependen asiyolar diyorum keske evlenmeseydnm oturamadinmi ana evinde
YK_ Kucukmucizem2704 anladım cnm her insanın huyu farklı işte hangi dilden anladığını en iyi sen bilirsin ona göre bian önce ikna etmeye çalış işte sende canını sıkma bebeğin seni de hisseder 🌸
Kucukmucizem2704 Seymagirgin bagirarak knussa bagirma derim etkileniyo illa etkilenmezmi pskolojisi bozuk bi cocuk olduktan snra bagirmssn bagirmamssn ne onemi var
Hulya_goktug Kucukmucizem2704 Benimki de öyle öyle bazen sesini yükseltiyor oğluma deli oluyorm 10 aylık benimki hep miz mız baba çalışıyo fazla ilgilenemiyor haliyle hep benim kucağımda olmak istyr bazen iş yapmak için veryrm eşime ağlıyo işte gitmek istemiyor oğlum babalar biizm gibi değiller çünkü tahammül edemiyorlar
Kucukmucizem2704 Hulya_goktug edemiyolar evet yarim saat bakacaklari onuda yok durmuyo agliyo hemen bitir isini falan die die bitiriyolar
papatyakirkiki Kucukmucizem2704 kendiniz ve oglunuz icin esinizin bir an once bir piskoloktan destek almasi gerekir sunuda diyim suan eşimle ayni durumda gibiyiz ve ben asla oglumun huzursuz ve mutsuz bir ortamda buyumesini istemiyorum
Kucukmucizem2704 papatyakirkiki bnde istemem ki hic bir anne istemez her anne guzel bi sekilde mutlu bi sekilde buyumesini ister
papatyakirkiki Kucukmucizem2704 cocugun gelisimi icin bir an once yardim alsin tekrar soyluyorum bu onemli. Cocuklrimixin ruhsal sagligi cok onemli ne hissettiklri ne dusunduklribebek veya cocuk deyip gecmemek lazim oyuzden bir an once esinle konus ve saglikli mantikli bir karara var
Tugbardm Kucukmucizem2704 okuyamadım inan sonunu bile elim ayağım titredi o masuma en ufak ses yükseltme hakkı yok. Benim yavruma bir keresinde çok ağlıyor diye of yeter kızım dedi eşim demediğim laf kalmadı yanlış anlama beni gazlamak değil korkunuda anladım ne demem gerek bilmiyorum bu konuda ama eşinin kafasına şunu sok o bir melek masum dünyadan habersiz size muhtaç. Hemde eşin seni değil sen eşini korkut gerekirse sende delir ne ezileceksin
Kucukmucizem2704 Tugbardm ezilmem karsiligini veririm laf altinda kalmam ne olursa olsun ama bazen susuyorum bi delilik yapip zarar vermesn die susuyorum
Mom5874 Kucukmucizem2704 Eşiniz öfke nöbeti geçiriyor şiddet eylemi var acil tedavi edilmeli.Size ve Çocuğa yazık psikolojisi bozulur bebeğin. Sonra böyle gergin ortamda büyüyen bebeklerden sakin, normal bir birey olmasını bekliyoruz 😕
Esrahuma Kucukmucizem2704 çocuğa vurunca susacağını düşünüyor ilginç onun yerine çocukla ılımlı konuşması gerektiğini öğretin bebekle bebek olmasın ki sorun çıkmasın