İyi gecelr kizlar.. nasil baslasam bilmiyom konu esimin sinirlendgi zaman ne yaptığını bilmemesi bugun bi tatszlik yaşadık hergun ki gibi temizlk yemek cocuk derken zaman nasil geciyo anlasilmiyo 12aylik bi oglum var bu aralar cok huysuz mızmız herseye agliyo surekli dışarı cikmk istiyo her neyse iftari yptik bn bulasiklari halledyim dedim tm dedi cocuga bu bkiyo surekli agliyo mız mız 1yas sendromu gibi bsy galiba nyse isimi yarim biraktim geldim aldim bunu bi emzrdim biraz durdum tekrar gttim isime neyse mutfağı hallettim camasr var serilecek dedim camasiri serene kadar idare et nyse cktim sermeye oglum agliyo esimde sus die bagiriyo anlasada sussa keske surekli miz miz babaya cok düşkün bide cok az bi camasrm kaldi acele ediyorum seriyimde giriyim die oglum nasil agliyo biraktim çamaşırı girdim hemen baktim kazagini cikarmaya calisiyo esim islanms önü o cikarrmaya calisirken oglum kipkirmizi olmus aglamaktan nasil aldim cocugu odadan ciktim arakmadan geldi hemen ver çocuğu diyerek normalde cok uysaldr hani cocukla cocuk olur oyle bi insan esim ama sinirlendgi zaman gözu hic bsy gormuyo nyse ters bisy yapmasn die tekrar verdim cocugu gozu donmus gibiydi çok korktum cocuk hala agliyo tekrar aldim ver emzrip uyutcm die almamla birlikte odadan cikip yatak odasina gectim kapiyi orttum hemen arkamdan geldi el kol hareketleri yumruk skmalar falan bak dedi bana laflarini düzgün sec bana karsi bna cinnet gecirttirme dedi cok sinirli ama cok korktum dedim odaya git sakinle oyle konusalm cocugu korkutuyon dedim gitti yatak odasında hem agladim hem emzrdim çocuğumu hani diyecegm şu ki cok korkuyom öfkeyle kalkip bna veya ogluma bi zarar verir die cocugun aglamasini kaldirmiyo bunu anladim hemen sinirleniveriuo agzina bitane vuracan aglayamayack falan dio boyle bi insan değil aslinda ama sinirlendgi zaman bambaska bisy oluyo napsam die dusunuyorum nereye kadar diyorum öfkeyle kalkip bna bi zarar verse nolur diuorum ogluma kim bakar napar bnsnz diyorum nabacm bn konusmaya ihtiyacm var kizlar😣😣kafam cok karisik