Seymasezer Hıpp marka kullanıyordum ama değişmek istiyorum bir sebebi yok aslında memnunum ama baska devam sütüde denemek istiyorum? Sizce Aptamil mi ? Sma mı ? Hıppe devam mı ? Bebelac mı ?
SerenBulut 1 yasina kadar hipp kullandik sonrasinda sma ya gectik ve problem yasamadik memnunuz, öneriyorum
Seymasezer SerenBulut sma aklımda var benmde. Hıpp tadı çok iğrenç allah affetsin 😂 acaba her mama mı öyle merakımdan bu seferkini farklı almak istiyorum
Gulcan1402 Seymasezer bizimki kolik bebekti doktor ya hipp ya da evolvia dedi fiyatlarıda aynı cok memnunum aptamil bebelac hipp sma hepsini denedim en son evolvia da kaldım tadı güzel gaz da yapmıyor pek araştır bakk 😂
Merve0655 Seymasezer ya benim kızım da artık hipp i kabul etmiyor tadı iğrenç, aptamili de zorla içiriyorum. Tadı güzel mama var mı acaba? bütün mamaları alıp deneyemem çok pahalı olur :(
SerenBulut Seymasezer Sma nin ta tadi ve kokusu hipple cok benzer🤭Bence iceriklerindeki farklar cok cok değişik olmadiklari icin tat ve kokuda farkli olmuyor
Gulcan1402 Seymasezer 86 tl 400 gr ama ben e bebek sitesinden alıyorum 800 gr 110 tl daha ucuza geliyor
Cinar_annesi19 Seymasezer Çok özür dilerim yanlış yazdım adımı ben SİMİLAC kullanıyorum hayet uygun 850 g ımı e bebekten 85 tl ye alıyorum
Gulcan1402 Seymasezer e bebek uygulamasını indir canım orda çok ucuz kapına kadar da geliyor inan fiyat çok farkediyo yarı yarıya
Elifberat Seymasezer ah bizi mahvetti ya her yerini kabartti kipkirmizi oldu kizim . Agzina damlasi degmesiyle kizartip kabartiyordu her yerini. Ve ictigini de fıskırir derecede kusarak atti .
Neslihancaglar Sma kullanıyorum ben başlarda biraz gaz yaptı ama sonra o sorunumuz da geçti, ben mamasına 3 4 damla zeytinyağı damlatıyorum kabız olmaması için