Hilfa Annesivekizi benim bebeğimin pek yemekle arası yok iştahsız ve aşırı hareketli bir bebek o yüzden çok kilo almıyo ve ben bundan dolayı üzüldüğümü biliyor düşenemezmi acaba böyle dersem gelinimi üzermiyim diye acaba
Hilfa Sevme tarzı öyle biliyorumda ayy ne biliyim bi değişik bişey başkasından duymadımda böyle şeyler garipsiyorum o yüzden
16102018 Hilfa yengem kardeşimi hep et tavuğu diye severdi tombik olduğu için art niyet olduğunu düşünmüyorum torunu sonuçta gözüne tombik tatlı geliyordur öyle diyordur 🤷♀️
Deletedmom50 Hilfa kötü niyetle değildir.. @calikusuu kızına ejderha der mesela 😅😅😅bende canavar derim
DDK Hilfa adı kaynana ya ne dese batacak nolmus tavuk dediyse Allah aşkına herşeye böyle takılmayın arkadaşım içten içe kendinizi yersiniz 😉
Thesra Hilfa Yani desin ne olacak ki:)Tavuk der bıldırcın der der de der:)kötü bir niyet olduğunu düşünmüyorum tamamen kendine özgü sevgi biçimi bence çok takılmayın böyle şeylere💜
Nltka Yani bende çocuğuna hareketlerine göre günde 82747 tane şey söylüyorum sevgiden oluyor bunlar takılmayın bence bu kadar hiç kötü bir şey değil çünkü