Tubishqo Lamidilomaho benimkinin daha çıkmadı ama iki gündür benimki de bi huysuz 4. Ay atağından galiba diye düşünmüştüm ben
turkuaz1290 Lamidilomaho 4bucuk aylığız yan dönüyor yüzüstüde dönüyor ama yatakta dönemiyor mesela sert koltuğun üstünde dönüyor yerde dönüyor yumuşak zeminde niye dönemiyo bilmiyorum 😀
Berrinsoyagazi14 Lamidilomaho önce hep sırt üstü yatarken yana dönmeye çalışıyordu bir kaç gün böyle sürdü Sadece yan durdu sonra bir anda pat diye döndü
Eylul06 Zeyzeyyyy86 bakalım ne zaman dönecekler acele etmiyorum cok zamani gelince hepsini yapacaklar
Zeyzeyyyy86 Eylul06 bı dönmeyi yapmıyor mama sandalyesine oturuyor önünde oyuncaklarla oynuyor bir oyuncak gördüğü zaman ona bakıp ağlıyor verince susuyor veya dogeu olyuncak olana kadar ağlıyor biberonunu tutuyor. Kucaktayken ayaklarıni basmak istiyor. Bide 4 ay 10 günlük demek 5 aylığın icindemiyiz kafam karışıyor 😊
Pozitif-Anne87 Oğlum 3 ayına girmeden on gün önce yüz üstü dönmeye başladı. Bugünde tam 4 ayına girdi ve yüz üstü yatınca kendini öne doğru itmeye çalışıyor. Ama yüz üstü yatınca sırtına tekrar dönemiyor ama çok çabalıyor kuzum yakında başarır inşAllah
Eylul06 Zeyzeyyyy86 bizimki o kadar hareketli degil ben bilirim havalarında o kadar ugrasıyorum hiçç anne bana bırak hallederim herseyi diyor resmen canı isteyince yapıyor şimdi yarım dönüyor oda beni göremediği zaman ben ugrasınca yapmıyor cok inatçı cok
Esdoel Lamidilomaho bizde 10 gün sonra 4 aylık olacağız 2 ayından beri yüzüstü yatirdigim da sırt üstü dönüyordu 😊 1 haftadirda yüzüstü dönüyor hatta ilk kazayı yaptık burnunu orta masaya çarptı kaldırdım hemen masayı ortadan. Ayrıca yüzüstü döndüğünde sürünüyor da yavaş yavaş ben salonun ortasına koyuyorum o döne döne daha uca gidiyor 😊
Lamidilomaho Esdoel masalah cok guzelmis bizde goruruz insalah yuz usdunden sirt usdune donmesini dort gozle bekliyorum biraz yuzusdu kalinca agliyo
Mom563 Lamidilomaho benim koz da 3 gün sonra 4 aylik olacak sirt üstü yatarken yan dönüyo yan yatarken sirt üstü dönüyo ama yüz üstü yatarken dönemiyo zamani vardir daha
Zuzupoyraz Eylul06 benimde aynı dönsün diye uğraşıyorum o oturmak istiyor ısrarla 4 ay 11 günlük benimkide
Aysima_elif Eylul06 biz de 4 ay 10 günlüğüz bugün yan dönmeye başladı daha dönemiyor tam benim kızım oturmaya çok meyilli inşallah dönerler tez zamanda 🤲
Kubuu1 Lamidilomaho her bebek farklı benim kızım dün sirtusturyken yüzüstü döndü ilk defa 3 ay 22 günlük. Elini falan çıkarmakta ilk başta zorlandı ama kendisi öğrensin diye müdahale etmedim bundan bir hafta önce yan donebiliyordu sadece
Kubuu1 Lamidilomaho çok zorlanirsa ağlarsa tabiki yardım ederim ama biraz gayret edip kendisinin yapacağını bildiğim için müdahale etmiyorum siz de gözlemleyin ona göre hareket edersiniz ☺️