Lamidilomaho Kizlar kizim 4gunden sonra 4aylik oluyo yan usdune done biliyo ama yuz usdu olunca donemiyo sizdede boylemi?
Berrinsoyagazi14 Lamidilomaho bizim tam 4 ay 2 günlükten tam döndü merak etmeyin yAn dönüyorsa az kalmış 😊
kardelen00 Lamidilomaho evet benim kizimda 4 ay 1 gunluk bizde de durum ayni :) yan donuyor ayaklarini kaldiriyor ama yuzustu donemiyor
Lamidilomaho Deletedmom283 allah bagislasin insalah donerler bekliyelim bakalim)) bugun donseler bize hediyye olurdu))
Berrinsoyagazi14 Lamidilomaho önce hep sırt üstü yatarken yana dönmeye çalışıyordu bir kaç gün böyle sürdü Sadece yan durdu sonra bir anda pat diye döndü
Zeyzeyyyy86 Eylul06 bizimde oturmaya meyilli mama sandalyesinde oturmaya meyilli bizde 4 Ocak dogumluyuz ama kendinden yana dönmüyor. Oyun halısı aldım yuvarlatiyorum
Zuzupoyraz Eylul06 benimde aynı dönsün diye uğraşıyorum o oturmak istiyor ısrarla 4 ay 11 günlük benimkide
Aysima_elif Eylul06 biz de 4 ay 10 günlüğüz bugün yan dönmeye başladı daha dönemiyor tam benim kızım oturmaya çok meyilli inşallah dönerler tez zamanda 🤲
Eylul06 Zeyzeyyyy86 bakalım ne zaman dönecekler acele etmiyorum cok zamani gelince hepsini yapacaklar
Lamidilomaho kardelen00 ama bizimki hizi cok goturunce direk yuz usdu donuyo ama yuz usdu olunca yana donemiyo bugunde uyaulamada artik done bilir yazdi bizimkinde yok daha
kardelen00 Lamidilomaho uygulamada yaziyor evet ben de okudum. yuzusstunden yan donemiyo bizimkide. uygulamalara gore bebegim 2 aylikke gulmesi gerekiyordu ama benimkini gulduremiyorduk. simdi hep gulumsuyor . cok takklmiyorum artik acikcasi her bebegin zamani farkli. yere yorgan serdim yuvarliyorum ogrenir belko diye siz de pratik yaptirabilirsiniz :)
Lamidilomaho kardelen00 bizimkide 2ay yarimlikdan guluyo oyun halisi var onun uzerinde iyi geldi donmeyi orendi
Tubishqo Bence de çok takılma sonuçta her bebek aynı değildir bi de hemen yapacak diye bişey söz konusu değil o ay içinde herhangibir gün yapabilir benim bebeğim de 4ay 4 günlük benimki de dönemiyo daha canım 😊
Tubishqo Lamidilomaho aynen tatlım o yüzden o kadar inceleme 😊 benimki de kahkahayla gülmüyor çok nadir sesli gülüyor
Lamidilomaho Kizlar dis cikaraniniz varmi bizimki iki gundur cok huysuz yarim aydir cok huysuzda bu iki gunu dahada bi huysuzlasdi surekli ciglik atiyo disdenmi acaba
Tubishqo Lamidilomaho benimkinin daha çıkmadı ama iki gündür benimki de bi huysuz 4. Ay atağından galiba diye düşünmüştüm ben