Snmtt Koalammm yok yok hiç düşmedi de oluyomuş öyle. Fotosu var mı atabilir misiniz? Bi de ne zaman kargolarsınız almak istesem
Koalammm Snmtt https://imgyukle.com/i/rW70ep kutusu da duruyor canım. ne zaman istersen kargolayabilirim 🤗
Koalammm Meryem_muss yukarda paylaşmıştım yürüteçi su an kutusuna geri koyduğum ve kurulumu uğraştırdığı için atma imkanım yok 🥺 fiyat olarak da 100₺ düşünmüştüm 🙈
Koalammm Snmtt Aaaa😂😂 65’in düzü normalde 60tır ama gönlünüz olsun sizi kırmayayım bayağı konuştuk çünkü 🙈
Beautythings02 Koalammm ben pompayı almak istiyorum 120 tl olurmu acaba hemen havalenizi yapayım çok teşekkürler ☺️
Koalammm Beautythings02 biraz daha bişeyler yapma imkanınız yok mu acaba 😇 5-6 ay oldu alalı ve bir ay ancak kullandım yeni gibi ve garantisi daha 15 aydan fazla 🤗
Beautythings02 Merhaba pompa duruyor mu acaba yorumları yeni görüyorum da almak isterim birde performansı nasıl çekim gücü yeterli mi
Koalammm Beautythings02 Merhaba evet duruyor çekim gücü çok iyi 👍🏻 Masaj özelliği sayesinde de göğüslerinizde pompa kaynaklı yaraların oluşmasını önlüyor