Koalammm Gizemmtastemel bunun aynısını sadece kılıfı beyaz ve aslan figürleri var 😊 çıkartıp kurmak sıkıntı olduğu için size kendisini atamıyorum ama 3-4 ay ancak oldu alalı
Koalammm Koalammm 90 çok değil çünkü bir ay bindirmedik e bebekten alındı garantisi 2 yıl devam edecek. bir de düşünürseniz uygulama üzerinden satın alımınzda kargo size beş liraya getirir 🤗
Snmtt Koalammm ben bi tane aldım ama akıtma sorunu yaşadığım için kullanamıyorum siz de var mı öyle bi sorun ters çevirince süt akıyo benimkinden
Koalammm Snmtt yok hayır canım akıtmıyor acaba aldığınız kişi yere düşürdü de ondan mı akıtıyor? Mümkün değil yani akıtması bebek çektikçe geliyor
Snmtt Koalammm ya ilk aldığımda öyleydi hiç akıtmıyodu ama bi kaç kullanımda bozuldu mu noldu anlamadım o kadar üzüldüm ki. Siz çok kullandınız mı biberonu yıprandı mı yani😌
Koalammm Snmtt düşürdünüz mü acaba aklıma başka bişey gelmiyor 🤷🏼♀️ Biz fazla kullanamadık ya oğlum hiç sevmedi az akıtıyor diye yavaş geldiği için sürekli ağlıyordu 😢 bende anne yüreği dayanamadım ağlamasın dedim başka biberon aldım
Snmtt Koalammm yok yok hiç düşmedi de oluyomuş öyle. Fotosu var mı atabilir misiniz? Bi de ne zaman kargolarsınız almak istesem