mummy Barlasmom bezi paketinden çıkarınca elinizle biraz esnetin bir de öyle deneyin videoları var internetre bakabilirsiniz
sevvalyilmaz Barlasmom molfix kullanıyorum aksam 9da takıyorum sabah 8 e kadar hiç sızdırma yaşamadım. Sleepy den geçtim molfix e sleepyde cisi sızdırmıyordu fakat kaka yaptığında anında tepesine çıkıyordu molfixte oda olmadı çok memunum
Afa Arzu-yavuz kesinlikle sleppy öyle her gece komple üst değiştiriyorum. Üşümesi bir yana uykusu açılıyor uyutmaya uğraş dur tam bir çile asla tavsiye etmiyorum sleepy
Maybeoneday Barlasmom canım külot bez kullandım ben sleepynin hiç memnun değilim normali daha güzel. 7-14 kilo diyor ama 7 kilo kızıma dar geliyor hep üstten iz cıkıyor tasırıyor ve cıkartıp takması zor oluyor 🤷♀️
katmerliana Barlasmom prima premium care ve evy baby . Bağladıktan sonra lastikli bariyer kısmını duzelttirsen sızdırma yapmaz canım ben bir kez ona dikkat etmemişim hemen çıkmıştı. Onun dışında m 1 yıldan beri hiç sızıntı yaşamadik
Barlasmom Merveazra hayır çizgi yok malesef ve geceleri iki kat bezlemeyi bile denedim yine de sızdırdı🤷♀️