MelihAsk28 Hep aklıma gelir meşhur post ‘ kola içersem bebeğim erir mi ’ şimdi de çay .. Yapmayın Allah aşkına böyle bişey mümkün mü ? 🙆♀️ İstediğiniz gibi için çay sıcakken içilir , biraz açık içerseniz sütünüze de faydası olur olur tabi 🌷
elmalikurabiye sedaseda1 neler neler diymustum ama bu duydugum en garip olani sutle ilgili sanirim 😂😂
Myagz Deletedmom200 eşimin anneannesi bebeğimin gözüne limon damlatmaya zorlamıştı ama nooooo başaramadı 🤣
Pamuk_seker sedaseda1 yaaa o kadar güldüm ki hurafe ve hurafeyi geç saçmalık oyle şeymi olur 😆😆😆😆😆😆iç sen canım istediğini
sedaseda1 calikusuu ya benide çıldırtıyorlar pamukçuk olma sebebi sıcak yemek ymeek sıcak içecek içmektenmiş. İki dk geldiler yardıma bebeklerin kıyafetlerini bizim deterjanla yıkamışlar şok oldum sabun tozu vardı diyorum diyo herşeyi kalbine alma bişe olmaz bişe olmaz
gozdeninannesi sedaseda1 gerçekten anlam veremiyorum bazen insanlara az önce 4 aylık bebeğime cips yalatırken yakaladım sakın bidaha yapma dedim neymiş benim tepkimi ölçmek için yapmış hadi ordaann bende yedim e ben bunlarıda gördükçe ilerde çocuğumu bırakamam vallahiiiii
Deletedmom200 sedaseda1 3 bebe büyüttüm yemeği kaynar severim yerim içerim pamukçuk nedir bilmem rahat ol 👍
Deletedmom323 sedaseda1 banada biri emzirirken su içme bebeğe gider demişti bende yemk yerken yemekte direk gitmesi lazım o zaman dedim he doğru dedi sustu 😄😄
sedaseda1 Karsimasaldakikiz 😂😂😂 pamukçuk olma sebebi diyorlar habire normalde hiç inanamam içime kurt düşürdüler
sedaseda1 Karsimasaldakikiz baskıyı bir görseniz çayı elimden alıyorlar içiyordum ben başka yerlerde de bu söylem varmı diye merak ettim.