Ayklz gurufasulyam2 bilimsel veriler agri iline ulaşan bilgilerin kesin suretle doğru olduğunu bizlere kanıtlıyor.İsvicreli bilim adamları ise bu konuda ‘Bilgi Ağrı ya ulaştı ise yanlış olma ihtimali yoktur.’ diyerek bu bilgiyi destekliyor.
gurufasulyam2 Ayklz ben saka ya vurdum da sen niye bu kadar ciddiye aldin ve bana bu kadsr uzun yazmissin hayırdır ellerine yazik olmuş hade naşş
gurufasulyam2 Ayklz sadece sonunda kahkaha atan emaji atmayi unuttum bu kadar sana baya dert olmuss belli
Ozleemadaa sedaseda1 ağzını yakmaz canım ama emdikçe senin göğüs ucun beyaz yara olur pamukçuk bebeğinin ağzında pamukçuk olur çok sıcak çok soğuk şeyler yiyip içmek daha iyi olur ikiniz içinde
Deletedmom200 sedaseda1 3 bebe büyüttüm yemeği kaynar severim yerim içerim pamukçuk nedir bilmem rahat ol 👍
sedaseda1 Deletedmom200 teşekkür ederim zaten soğutup içmiyordum ama sormak istedim başka yerlerde de böyle söylemler varmı diye
otose_san sedaseda1 doğru biliyorsam mama ya da süt kalıntısından dolayı oluşuyor pamukçuk, ki bu mantıkta mama tüketen bebeklerde pamukçuk oluşmamalı
Deletedmom200 sedaseda1 rica ederim anneler olarak zaafimizi kullaniyorlar zaten her dediklerini yapsak zor büyür bu bebeler
sedaseda1 Karsimasaldakikiz baskıyı bir görseniz çayı elimden alıyorlar içiyordum ben başka yerlerde de bu söylem varmı diye merak ettim.
Karsimasaldakikiz sedaseda1 Ay öyle olsa benim kızcağızın ağzı Çukurova gibi pamuk tarlası olurdu herhalde 😂
sedaseda1 SİZİN MESAJLARI TEK TEK ÇEKİP O SÖYLEYENLERE WHATSAP GRUBU YAPIP ATTIM ŞUAN ONLARDA UTANIYOR😂😂😂
Burcuveburcum sedaseda1 Emzirirken sıcak bişeyler içilmemesi söylemleri ters bir harekette dökülebilme ihtimaline karşı söylenmiştir.Mantık yürütün😉