Haribo42 Esraarass 18.24 indiirmlerden senzyz giysin diye birkac parça aldim ama ciddi anlamda büyükler kesinlikle 12.18 diyorum 🎈🧸
Aselkusun Esraarass hm nin kalıpları tam oluyor ama lcwnınkiler biraz dar kalıp oluyor bilginiz olsun
espalp Esraarass h&m kalıpları tam oluyor lcw gibi küçülme falan yapmıyor. 9-12 aylık yelek 80 cm oğluma tam oluyor. Biraz toramanlığından 🤣 bence olanı alın
Esraarass Mom5874 evet biliyorum ama bir büyüğü çok mu büyük olur onu bilemedim tam bedenini alırsam bir iki kez giyecek diye düşünüyorum o yüzden sordum
Mom5874 Esraarass Oglum 10 aylik Ben yazlik giyisileri 12-18 aldim, sonbahar ve kislik 18-24. Yazlik zaten en fazla Ekim’e kadar giyer o yüzden 12-18 aldım.
Esraarass Cihangiraylin h&m den mi sipariş vermiştiniz sizde. Benim oğlum maşallah kilosu iyi aslında o yüzden de pek bilemedim
Cihangiraylin Esraarass evet geçen hafta geldi kargom . Maşallah iyiyse cm sine eşit ya da uzun süreli giycekse bir iki cm büyük alın zaten arkadaşlarında dediği gibi kalıpları baya geniş.🥰
deletedmom763 Esraarass 11 kilo ilken 92 cm alıyordum oğluma hm den.. tam üzerine oluyordu ben dışarı giydiği kıyafetleri büyük büyük sevmediğim için
Esraarass deletedmom763 işte benim oğlum 11 aylık ama 11.5 kilo. O yüzden arafta kaldım sizce hangisini almalıyım 82 cm civarında boyu oğlumun
FerideDeniz Esraarass 18-24 çok büyük gelir. H&M’nin kalıpları geniş çünkü. Dilerseniz 12-18 alın. Şu anki kilosuyla emanet gibi durmasın.
espalp Esraarass 7 ay 20 gün ama yapılı. Şöyle diyim 5 buçuk aylıkken diş buğdayı yaptığımız sırada lcw’den 9-12 ay kot pantolon ve gömlek aldık giydirdik tamdı. Hm’nin 9-12’leri henüz olmuyordu