monna Bebeğim 5ayı bitip reflüsü azalacağına artınca dr süt alerjisi olabilir dedi ama kusma dışında bir belirti yok. Herneyse bugün 9.gün. Dr 10 gün demişti. Ama kime sorsam hemen sonuç aldık dediler . Sizler ne zaman farkettiniz düzeldiğini. Bizde hiçbir fark yok ve ben boşuna diyetteyim gibi düşünüyorum
morsevenfilolog monna Benim kızımın süt alerjisi var. Kusması vs. yoktu, diğer belirtiler vardı. Ne zaman diyete başladım o zaman belirtiler kesildi. Hala diyetteyim. 6 ay oldu.
Zeyzey2019_ monna süt proteinin bile sizin sütünüzden atılması en az 21 gün sürüyor. Farklı alerji doktorlarına gittim ve hepsi aynı şeyi söyledi. Kızımın reflüsü diyetin 3. Ayında sadece azalmaya başladı. Ki ben katı diyetteydim. Umarım daha erken sonuç alırsınız. Bu ararda hiç bir şekilde kaçak yapmamaya gayret edin lütfen. Geçmiş olsun
Mehtaponurss monna bende böyle düşünüp diyeti bıraktım ama her şeyde de bu sut tozu bilmem nesi var 15 gün oldu değişen bisi yok. Tek belirtim sıvı sulu sari kaka 😑😑
mihrosum monna canım kızım 5 aylık hala cok ama cok cok kusuyor. İnan Dr Baska belirti olmadığı ıcın reflu dedi. Zamanla gecer dedi. Dra gideli daha 4 gun oldu. Napacam bılmıyorm.
monna morsevenfilolog off çok zor. Ben ki yoğurt süt peynir delisi bir insanım😞 onlar olmayınca geriye yeşillik ve hamurişi kalıyor sadece . Hamurişi de tüketmek istemiyorum. Sadece otlar kalıyor. Allah sizin yardımcınız olsun işiniz çok zor inşallah bir an önce geçer. Pazartesi kanda test yapılacak inşallah bir şey çıkmaz ne diyim😐
Esraalibugra morsevenfilolog sizin belirtileriniz neydi acaba bizre yeşil mukuslu kaka günde 5 bulan ishal şeklinde popoda kızarıklık var
oznursen-05 morsevenfilolog canım benim bebeğimden de doktor süt alerjisinden şüphelendi kan verdik sonucunu bekliyoruz. Sizin tanı nasıl konuldu birde şikayetleri nelerdi
espalp monna almazdınız. Neleri kestiniz? Yediklerinizden hala dokunan olabilir. Genelde 21 gün 1 ay olmadan alerjik madde kanından temizlenmez. Hemen geçmeye başlayan şey huysuzluk gibi ağlama gibi belirtiler sadece
morsevenfilolog monna Bence alırdınız, biz aldık. Kanlı veya mukuslu kaka, ciltte kızarıklık, döküntü, kulak arkasında kabuklanma gibi şeyler yoksa alerji değildir muhtemelen.
mihrosum monna yok canım dıete baslar adı ben kendim denemek ıcın 5 aydır resmen ne yogurt ne sut bıse tuketmıyorum. Yıne kusuyor. Mama kullanıyoruz normal mama. Dr diyor kussa her zaman kusar kızımda 10 gun kusup 3 gun kusmadıgı oluyor. Cok hıc kırık tutuyor cocugu sevemıyorux soyle yatırıp pat kusuyor Dr reflu gıbı gorunuyor dedi. Tek belirti kusma ve hırıltı
monna espalp Doktor sadece süt ürünleri dediği için onları kestim. aslında 3 4günde yumurta yememiştim fakat yumurta ye dedi yumurtaya devam ettim . Yani sadece süt ürünlerine alerjisi olsa anlaşılırdı diye düşündüm. Dr u aradım bugün. Ptesi kan testi yapılana kadar devam et diyete dedi. Kana bakılacak bakalım
monna morsevenfilolog mukuslu mu sayılıyor bilmiyorum ama yani yapış yapış. Rengini de mideniz bulanmazsa iftar saatinden sonra atsam mı fotosunu 🙈
Adlk monna süt ve süt ürünleri yani şöyle düşün paket bisküviye konan süt tozuna kadar düşün kırımızı et yumurta gaz sancısı gibi sancısı oluyordu geçmek bilmeyen ağlamalar kakada salya mukozalı kaka yani yemeği bıraktım bir kaç gün değil ama vücut hemen atmıyor bir ay tüketmedim düzeldi tekrar yedim yine aynı oldu bebeğinin doktoru kendin ol izlenim yep doktorum öyle demişti
espalp monna tek süt ürünü yeterli gelmemiştir bence. Süt ürünü yemezken çaprazdan dana eti, baharat, kuruyemiş denenebilir. Kanda çıkmayabilir alerji bebek daha küçük. En net diyetle alerjisi olup olmadığı anlaşılır
morsevenfilolog monna instagram kullanıyorsanız oradan iletişime geçebiliriz dilerseniz guzinurerozkan
monna Zeyzey2019_ çok teşekkür ederim. Ne. Zaman başlamıştı reflüsü? Alerjisi neyeymiş tespit edildi mi?