Busragungor Bebegim uykudayken bi anda sanki nefes alamiyomus boguluyomus gibi elleriyle cirpiniyo onu uyutmatan bisey mi var gaz sancisi mi giriyorki basina boyle bsey gelen var mi nedeni ne olabilir
Cerenaslan Busragungor Gazdır yüksek ihtimalle bizde de oluyor bazen sakin kalmaya çalış hemen geçip gidiyosa bi sorun olacağını düşünmüyorum birden sancı girdiği için öyle yapıyodur. Doktora götüremiyoruz malum bu dönemde
HaticErkanMiran Busragungor emzirdikkten sonra masaj yapiyormusun cnm ben yapiyorum bi 5 dk felan önce ağzından gaz cikariyo sonra poposundan gazını cikaroyo rahatlıyor
Cerenaslan Busragungor Benimde ilk bebeğim ama babaanneme soruyorum herşeyi çok şükür yardımcı oluyor 😂 Korkma bişey olmaz Allah ın izniyle ❤️
Hatice3424 Busragungor benim bebegimde öyle yani nefesini toparlıyamıyo gibi oluyo böyle içli bir nefes çekiyo aniden ama birkez öyle geçiyo önemli birşey olacagını düşünmemiştim yani
Nltka Busragungor bebekler 20 sn kadar nefeslerini tutabilirmiş . Onların kalp atışları bizimkinden fazla nefes alışverişleride kesik kesik veya hızlı olması gayet normal dedi bu hafta sordum hatta doktora . Ama için rahat değilse bir muayne ettir tabi . Yanlış yönlendirmek istemem
Busragungor Nltka evet gotutcem reflude yapar mi acaba sanki agzina geliyo gibi ondan nefes alamiyo olabilir mi
Busragungor Busrakubra 2 bucuk aylik kizarmiyo ama sakinkende oluyo reflü olabilir mi ki diyorum sanki o tikiyo gibi agzina geldigi icin
Busrakubra Busragungor benim bebegimde 2 aylık nefesi kesiliyo kızarıyo aglarken sesi cıkmıyodu dün doktora götürdüm demir ilacı baslattı
Busrakubra Busragungor bizimde gaz sorunumuz var bi anda agrı geldigi için mi acaba demiştim ama ondan değilmiş katılarak aglamaymıs o
Busragungor HaticErkanMiran evet canim gaz sorunu yasadigi icin emzirme sonrasi gazini cikartiyorum ama agzindan cikiyo poposundan cikmiyo
HaticErkanMiran Busragungor ya ondan çırpınıyor kuzum benim ya nas üzüldüm oğlum da bazen polodan yapamayınca çırpınıyor mosmor oluyor bunun için ben arkadaşımın hemşire anlarından yardim aldım damla önerdi gaz için ve cevremde kaç kişiye sorduysam çok iyi kulan dedi bence al kulan aile hekiminizin de numarası varda sor bide
Busragungor Cerenaslan iyi hatirliyomus ben anneme kayinvalideme soruyorum bilmiyorum diyolar cocuk bakmayi unutmuslar 😊