Tatliskooo Mom4775 bizim de aynı durumda . Azı dişin biri çıktı ötekini bekliyoruz . 4 alt 4 üstten sonra bi sıra boş kalacak arka geriden çıkacak zaten üstten . 10. Da beyazladı bekliyoruz 13 buçuk aylığız
Rzgr Serene benim oglumda 14 aylik 4azi disi birden patladi suan 12 disi var. Merak ediyorum köpek disleri azi dislerinden daha mi zor cikiyor.? Atesi olmadi ama cok huysuz ve kulaklari agriyor uykuya gecmekte zorlaniyor.
Serene Rzgr Azı en zoru diyorlar ama biz de köpek dişlerini daha zor çıkarıyoruz.Diş dönemi oğlumun ateşi olmuyor fakat gece sık sık uyanma,uykuya direnme ve huysuzluk oluyor bolca.
MerwrZeyneb Mom4775 10 aylık bebeğim 10 dişi var köpek dişler daha bu ay çıkmaya başladı ama ara ara ateş yaparak çıkıyorlar resmen çocuk mahvoldu
Tatliskooo Mom4775 evet köpekler azıdan sonra çıkacak. Köpeklerin yeri boş kalacak zaten o sebeple birçok insanın köpe dişine her kalmıyor da vampir gibi çıkık oluyor ya sona kalan dona kalır olayı 😬
-erCansu- Mom4775 evet patlayabilir 😂 13 aylikken köpek dislerini cikartti suan 17 aylik ve butun hepsi cikti 2 yssindan sonra cikan 4 azi kaldi
Thelefant Mom4775 benim kızım da 7 buçuk aylık 6 dişi var 6.sı 2 hafta önce patladı üst köpek dişi. Eli sürekli ağzında.
Mom4775 -erCansu- aynı desene canım 😞 benimki de 6 ay 5 günlükken çıkardı. O zaman gelebilir köpek dişler. Zaten bi1 yaş sendromu da vurdu😬 Yaşadınız mı sizde?
-erCansu- Mom4775 valla dedigin gbi o zamandan beri diş çıkartıyo en fazla huzur buldugumuz 2 hafta falan.. yok atak yok diş 😅 bütün sendromlari ortaya karışık yasadik disleri cikti ohhh dicemm ama smdide 2 yas sendromu vurur 😂😂
Mom4775 -erCansu- aynen. Vallahi de aynen. İki haftada bir halimiz harap. Demek yalnız değilmişim. Şimdi ne kadarlık kuzucuk?
-erCansu- Mom4775 17 aylık 😁😁 ama benm icin hersey 15 aydan sonr guzel oldu cok komik konusmasi tepkileri mimikleri solediklerimizi dsha net anliyor 😂
Mom4775 -erCansu- di mi büyüdükçe güzelleşiyor kesinlikle katılıyorum 🙏🏼 Anlaştıkça güzelleşiyor. Oh be benim gibi düşünen biri daha😍💛
Zezgit Mom4775 oğlum 11 aylık 8 diş zaten çıktı 4 diş daha şiş bian önce hepsi çıksada kurtulsam şu diş derdinden diyorum