Tugcegunay tabi paylaşayım 🌸 ben ilk yoğurt tattırdım. 1 çay kaşığı ilk gün ikinci gün 2-3 çay kaşığı verdim sonraki gün 4-5 çay kaşığı verdim severek yedi. Sonra patates verdim yine 1 çay kaşığıyla başladım, patates verirken yoğurtta yedirdim rahat yuttu hem yoğurtla. Sonra havuca geçtim havucu verirken patateslede püre yapabilirsiniz sadece havuçta verebilirsiniz. Sebzelere mutlaka zeytinyağı çok az damlatın kabızlık olacaktır çünkü iyi geliyor. Sonra sırayla kabak, balkabağı gibi evde ne varsa yine önceki günlerdr verdiğiniz sebzelerle karıştırıp verebilirsiniz. 10-15 gün geçiyor bu şekilde zaten. Sonra meyvelere başladım elma, armut,muz gibi beyaz , açık renkli meyveler. 5. Ayda yiyebileceği Maximum miktar yarım çat bardağı. Ben meyve verdiğim günler dahil her gn yoğurt yedirdim. Öğle meyve verdiysem akşamüstü yoğurt verdim. 6. Ay itibariylede yukarıda yazdığım düzene geçtim.ilk başlarda kahvaltıyı reddetti yumurtayı ve peyniri muzla karıştırıp verdim, azıcık yulaf ya da pirinç unuyla muhallebi yapıp verdim bu şekilde alıştı. Sabah muz verdiysem ara öğünde meyve vermedim. Ya da ara öğün meyve yedirmediysem meyveyi akşam muhallebşde ya da yoğurtla verdim. Dikkat ettiğim şey 6. Ayda her sabah peynir, yumurta, pekmez yemesi, her gün sebze, meyve ve yoğurt yemesi. Sonra kendi düzeniniz oturuyo zaten.