YazMira Beş buçuk aylıkken kullanmaya başladık şimdi altı aylık yedi günlük kzıım bütün odaları geziyor şuanda ama fazlaca hareketli bi bebek
hvvgcr YazMira oo maşallah prensese benim kızımda öyle hareketli yerinde duramıyor ama yürüteç de deneyimimiz YÖK henüz bakalım nasıl olacak bizimki 😅
G_ADAN deletedmom4842 Hangi yürüteçten sipariş verdin eda? Bende arayış içindeyim aklımda bulunsun. Diğer bindirmeye başlayanlar siz hangi model marka aldınız?😏
Elmus hvvgcr yürütüyor canım iki arkaya bir öne gidiyor maşallahı var bizim tosbiğin cok hareketli azıcıkta olsa hem dinleniyorum hemde işimi hallediyorum zaten cok bırakmıyorum daha küçük diye ben rahatsız olup alıyorum😊
hvvgcr Elmus tabi annesi daha küçük ama olsun gelişimi iyi gidiyor bayağı demekki biraz da olsa rahat edersin bu sayade
Rabia88 hvvgcr hiç başlamadım doktorum kesin net istemiyoruz dedi kızlara 30 dk erkeklere hiç onerilmiyor
Rabia88 Alpcan oturmakta alakası olduğunu sanmıyorum hiç kullanmadım kızım 3.5 aylıkken doğrulayan başladı 4 aylıkken sadece sırtını dayiyordum hiç etrafına yastık bile koymadım örümcek kullanmadık ama 4 aylıkken oturdu
Alpcan Rabia88 Sanirim yanlış anladın canm 😊 kendi başına oturmaya başladığı zaman yürütece koymak istiyorum smdi yavaş yavaş destekli oturmaya başladık sağa sola düşüyoruz tabi 😀😍
Alpcan hvvgcr Aynen kuzum bende oturmasını bekliyorum erken koymak çeşitli hastalıklara davetiye çıkarıyor. Herşeyi zamanında yapmak lazım 🎀
Rabia88 Alpcan hayır ben gorumceniz koymuş ya onun için yazdım erken oturmayı etkilediğini sanmıyorum ben hiç kullanmadım ama bebeğim erken oturdu demek istedim
Alpcan Rabia88 Bebek oturmadan konulmaması gerektiğini gorumcemin erken koyduğunu söyledim canım. Çocuk kendisi daha oturamyorken koymak vücudunu olumsuz yonde etkileyebilir. Bacaklarda eğrilik, omurga eğriliği vs vs.
Elizan28 hvvgcr benim kizimda 5 ayindan sonra başladım suan bes buçuk aylik gun icinde 15 ile 20 dk arasi bindiriyorum isimi yapıyorum . benim kuzum masallahi var evin etrafinda FIR doner cok hareketliyiz .
saziyeenginalya hvvgcr bizim ki 5.5 aylık deneyelim duracak mi die ama ne mümkün durmadi :) ilerleyen zamanda yine deneyecegim gibi
HYM hvvgcr var cnm birinci kademede yalnız kuzım parmak ucunda oda zor prensesim 35 haftalık doğdu eşlerinden biraz küçük teyzesi