hvvgcr Kızlar yürüteç kullanmaya hangi ayda başladınız ??? Bu konuda ki doktor görüşlerini biliyorum doktor görüşü yorumunda bulunmayın 🤗😘
Alpcan hvvgcr Bende bu konuyu araştırıyordum iyi oldu 😊 Görümcem 3 aylıkken koymaya başladı daha erken oturur diye ama ben kendisi oturmadan koymaya cesaret edemem. 4 aylık olduk sanırım önümüzde bikaç ay daha var 😊
Elmus hvvgcr bizim 5 ayımız bitti ben gün içinde 15 20 dk koyuyorum cok hareketli durmuyor mutfakta işimi hallediyorum
hvvgcr Alpcan yaa 3 ay çok küçük değilmii? Biz şimdi 6 aylık olduk daha tam anlamıyla desteksiz oturamıyor 1 2 haftaya tam oturur ama sanırım şu an bile bana içinde çok küçük gibi geliyor o yüzden sordum zaten 😂
Rabia88 Alpcan oturmakta alakası olduğunu sanmıyorum hiç kullanmadım kızım 3.5 aylıkken doğrulayan başladı 4 aylıkken sadece sırtını dayiyordum hiç etrafına yastık bile koymadım örümcek kullanmadık ama 4 aylıkken oturdu
hvvgcr Elmus AA maşallah yürütüyormu şimdiden benim kızım birkaç defa koydum ama adım atmayı bilmiyor daha
HYM Bugün geldi yürütecimiz 5 ay 27 günlüğüz ama ayaklarımız yere değmedi birkaç santim daha gerekli 😄 ama ğzerindeki oyuncaklar ve müzik çok ilgisini çekti
Elifsu hvvgcr 5,5 aylığız günde 5-10 dakika koyuyorum üzerindeki oyuncakları ile oynuyor. Yavaş yavaş süresini artıracağım.
hvvgcr Elifsu hım bizde 6 aylık olduk bir iki değ koymuşlupuö var çok kısa süre ile o zaman bizim zamanı gelmiş artık
hvvgcr [bilinmeyen] benimde şimdi 6 ay 1 günlük inçe dikelmeye başladı bi kaç defa bir iki dakikalığına koydum da artık başlayabiliriz demekki
saziyeenginalya hvvgcr bizim ki 5.5 aylık deneyelim duracak mi die ama ne mümkün durmadi :) ilerleyen zamanda yine deneyecegim gibi
Alpcan hvvgcr Aynen kuzum bende oturmasını bekliyorum erken koymak çeşitli hastalıklara davetiye çıkarıyor. Herşeyi zamanında yapmak lazım 🎀
Elmus hvvgcr yürütüyor canım iki arkaya bir öne gidiyor maşallahı var bizim tosbiğin cok hareketli azıcıkta olsa hem dinleniyorum hemde işimi hallediyorum zaten cok bırakmıyorum daha küçük diye ben rahatsız olup alıyorum😊
HYM hvvgcr var cnm birinci kademede yalnız kuzım parmak ucunda oda zor prensesim 35 haftalık doğdu eşlerinden biraz küçük teyzesi
hvvgcr YEymeninAnnesi oh iyi ya herkes genel olarak bu Aralık’larda başlamış demekle doğru zamanlama yapmışım bende 😊