2balevlatannesi Merhaba kızlar bebeklerden her ay kan alınmalımı sizin bebeginizden kan kaçıncı ayında alındı
Deletedmom50 2balevlatannesi ilk dogdugunda topuk kanı alınıyor eğer değer güzel gelmese tekrar alınıyor ondan sonra 9 ayda alınıyor
Deletedmom413 2balevlatannesi Topuk kani alindi 1 aylikken troid icin alindi Ay da gel bilmemne testi yapalim vs deyince gitmedim her ay kan mi alinir yazik bebeklere
Birkoalaanasi Sadece topuk kanı alındı bu zamana kadar, bir hastalık bir huzursuzluk gibi durum olmadıkça alınmıyor diye biliyorum.
2balevlatannesi Deletedmom413 Birkoalaanasi Birkoalaanasi bende öyle biliyorum bebeğim iki aylık bir arkadaşım bana alınması gerek neden almadılar felan dedi kafam karıştı ondan sordum
2balevlatannesi yasircann bende bilmiyorum arkadaşımın çocuğundan her ay alınmış özellikle bir aylıkken idrar bile istemişler
2balevlatannesi Ikrazumra19 bende öyle biliyorum ama öyle diyimce arkadaşım kafama takıldı sizlere bi danışmak istedim
2balevlatannesi Deletedmom413 aynen bende öyle düşündüm her ay canını acıtmaya gerek yok siz hangi hastaneye gidiyorsunuz araştırma hastanesi felan mı
Deletedmom388 2balevlatannesi İlk ay alındı topuktan, sonra bir kez hasta olmuştu,o yüzden aldılar başka da kan alınmadı.Neden her ay dediker ki acaba
Deletedmom196 2balevlatannesi 7 günlükken topuk kanı aldırdık. Bebeğinizin bir sorunu yoksa neden her ay kan veresiniz. 9 aylıkken de rutinlerine bakıyorlar bide o zaman kan vermiştik
Deletedmom413 Deletedmom196 Yok hayir doktor degisikti Topuk kani normal cikti Troidde normal cikti Daha troid testi cikmadan gelecek ayda sunu yapcz bunu yapcz dedi doktor Dedm bu ne surekli kan alimi Biz biliyoruz ki yapiyoruz gerek vs dedi Ben kafam almadi gitmedm bidaha
17062019 2balevlatannesi en son 9 aylikken alindi elinde seker olcme cihazina benzer birsey vardi ona surdu bakti kan degerine.sonra eve yolladi ebe
Eslinabusra 2balevlatannesi 7 aylıkken yapıldı canım kan seviyesine bakıldı ve ben kan ilacını bıraktım ama sürekli kan alımına karşıyım bebeklerin çok zor damarları bulunuyor canları çok acıyor
morsevenfilolog 2balevlatannesi Doğduğu zaman topuk kanı alındı, bir de 9. Ayda kan değerleri için alınıyor. Her ay mı alınıyor dendi size?
ElifkonunAnnesi 2balevlatannesi benim kızımda guatr var her ay alınıyor, ilacın dozu değişmesi gerekiyor mu diye bakılıyor 😕 bir rahatsızlığı olmadığı sürece her ay kan alınmaz bebeklerden
Deletedmom196 Deletedmom413 sağlık ocagındaki doktor mu kan alınacak dedi yoksa takipli olduğunuz doktor mu
MuhammedAmine 2balevlatannesi 9. Ayda rutin kan testi isteniyor ve 1 yaşında . Hastalık durumlarından hariç olarak
Deletedmom413 Deletedmom196 Evet ozel hastane Buyuzden gitmeyi biraktim Her gitmeme test diye diye kan alacak minicik bebegimden
Deletedmom196 Deletedmom413 yani siz bilirsiniz ama özel hastaneler biraz para tarafından bakıyor olaya.
Prensinannesii06 2balevlatannesi ilk doğduğunda bir hastane de topuk kanı alındı bir de sağlık ocağında 9. Ayda alacaktı bir de sağlık ocağı kan ama virüsten dolayı kaldı 1 yaşında bakalım dedi 1 ay sonra hem aşı hem kan alincak her ay niye alınsın ki