Kuzey2019 4,5 aylık oğlum sadece mama ile besleniyor 180 cc mama içerken iki gündür istemiyor her öğün 40cc 50 cc ancak içiyor onu da oynayarak zorla veriyorum :( napabilirim acaba ya var mı bir bilen 😔😔
Tubali Kuzey2019 o ayda çoğu bebekte iştahsızlık olabiliyor veya diş başlangıcı bizdede olmuştu açlıktan bayılacağını düşünüyordum ama düzeldi çok şükür
Kuzey2019 BrcnBlgn alerjik bir bünyesi de var ne yazık ki :( aptamil kullanıyorduk mamaya ilk geçtiğimizden beri
BrcnBlgn Kuzey2019 Sut proteini bulunuyor o mamalarda bebekte hafiften beslenme reddi baslio olabilir mamayi reddetme dsnda alerjik olark farkli gozlmledgnz bir durum varsa alerjik red olabilir
Kuzey2019 Tubali evet aşırı salyalı ve eller sürekli ağzında diş kaşıyıcı falan da alıyor problem diş sorunu yüzünden mi acaba ya :(
81304 Kuzey2019 aynen aynen ne yapmak gerektiğini bilmiyorum çok kötüyüm kaşık ile vermeye çalışıyorum çok zor
deletedmom763 Kuzey2019 uykuya geçiş aşamalarında ver kuzum 😔 bizde yaşadık 4 ay sadece uykusunda içti uyanıkken basıyordu yaygarayı biberonu gördüğünde.. Allah kolaylık versin… aniden geliştirdiği bş huysa malesef mamayla veya biberonla bi alakası olmuyor
Kuzey2019 deletedmom763 aniden gelişen bir durum :( yani birde güzel yiyorken bu şekilde bırakmış olması çok üzücü :(( denicem uykuya geçiş esnasında bakalım o zaman napıcak,çok teşekkür ederim
Kuzey2019 BrcnBlgn yok her hangi bir alerjik reaksiyonu yok ki normalde alerjik bünyeye sahip,sadece mama reddimiz var şuan :(
deletedmom763 81304 biberondan daha fazla soğutmadan uykularında veya tam uyanacakken besleyin.. oğlum 9. Ayda kendi kendine bu huyu bıraktı şimdi mama içmek istediği zmn meme meme diye biberonu getirip elime veriyor inşallah sizinki de düzelir
Kuzey2019 81304 allah yardımcımız olsun,ben uykuya geçiş esnasında deniycem siz de öyle yapın isterseniz inş fayda eder
Kuzey2019 deletedmom763 inşallah ya valla yemeyen çocuk çok zormuş aç bu çocuk diye kendi kendimi yiyorum ben :(
Arasveannesi68 Kuzey2019 benm oğlmda sadece mama ile besleniyor 4 ay 12 günlük aptamil kullanıyoruz normalde ama mamayı artık sevmediğinş sıkıldığnı fark ettm doktorla görüstm arastırdım ve ek gıdaya başladık. Yani tadımlara basladık 1 2 tatlı kasığı veryom sadece sebzeleri deniyorum bugn 6.gün. Aynı şeyi içmekten sıkılıyor biraz farklı seyler yeyince tekrar düzeliyor. Birde mama değiştirdim 2 3 gün baska mama verdim sonra eski mamasına geri döndüm değişiklik yapablrsn ben böyle ilerliyorum