AliyeAsel Masalceren ben yaptırmadım canım gerekli olsa devlet karşılardı bu aşıyı kişisel kararım olarak yaptırmadım ve çok yan etki duydum korktum açıkcası
Hazal Masalceren ilk dozu yaptırdım 2.yide yaptırıcam adı aşı sonuçta karşı değilim asla hiç bir sıkıntı yasamadık aşı sonrası..
Rukiye66 Bende kararsızdım bu ayın 7 sindeydi hatta aşımız ve 18 inden sonra düşer diye bekledim bu hafta doktora gittik tarihi kaçırmışsın dedi ve çokta gerekli değil bir yıl koruyor zaten dedi herşeyde bi hayır vardır dedim bi kaç günle kaçırmışım yaptırmakta istemiyordum eşim yaptıralım diyordu
tuubadem bn işk çocuğumda yaptırmadım ve çocuğum rota kaptı bi hafta serum yedi zayıfladı sürekli kustu ve sudan başka bişi yiyip içmedi çk kötüydü içtiği suyu bile kustu şimdi ikinci çocuğm dünyaya geldi zamanı gelince ilk onu yaptırcm inş ..
Makbule Masalceren ben kızıma yaptırdım devlet karşılamıyor zaten durumun iyiyse canım kesinlikle yaptır sağlık için önlemini al derim
tutu11 Masalceren yaptırabilecek gucunuz varsa riske atmaya deger birsey olarak gormuyorum. Yaptırdık cok sukur bir sorunla karşılaşmadık.
Alyask Masalceren ben yaptırdım hıc bır yan etkısını de görmedım bence yaptırılmalı cnm ne olur ne olmaz.konu bebegımın saglıgıysa tartışmasız her aşıyı yaptırırım
Leylaa16e Senaustunbas hastaneden hastaneye değişiyor, tayinimiz çıkmadan önceki ilde 140 a yaptırırken eylülde 3. Dozu yeni şehrimizde 120 ye yaptirdim.
Bercemdila65 Zeynepeymen ben yaptığımda ekimdi o zaman eczacı bana dedi Aralık’ta fiyatı 70 tl falan olacak düşecek dedi
demetdemircioglu Masalceren ilk dozu yaptirdim ocakta 2. Dozu yaptircam alerjisi olan bebeklerde sikinti olabiliyomus ama oglumda hic bi yan etkisi olmadi
Leylaa16e Masalceren yaptırdım 3 dozun 3 ünü de, çocuklar şu an ev park arasında gidip geliyor ama yarın öbür gün Suriyeli çocuklarla aynı kreşe gidecek aynı sınıfa gidecek ve bulaşma riski çok yüksek, korumak amaclı yaptırdım.
MGK Masalceren alerji tetikleme yan etkisi var. Çocuğunuzda süt alerjisi varsa ya da şüpheleniyorsanız yaptırmayın