SmyA Birkizbirerkekannesi Sizin doktorunuza da götürmek istiyorum fakat ne zaman arasam randevu bulamadım siz nasıl ulaştınız acaba?
Birkizbirerkekannesi SmyA 05452515101 bu numaradan mu ulaşmaya çalıştınız? Burdan ulaşıp randevu alıyorum genellikle. Şuan o hastane pandemi hastanesi olduğu için hoca acil muayenelerde bakıyormuş sadece salı günleri bı gidiyormuş sanırım..
SmyA Birkizbirerkekannesi Yok ben normal randevu alma sisteminden arıyordum şu an bu numarayı da arasam oraya gitmek çok riskli olacak sanırım Allah hakkimızda hayırlısını versin ya şu durum da nerden tutsan orda kalıyosun maalesef 😔
Zerr Hffipydasouti Benim yeğenimde var 5 yalında doktor bağdaş kurarak otursun demiş, dizlerinin üstüne oturup bacaklarını arkaya açarak oturmasın(anlatabildim mi) ileri de tekrar kontrol edilecek düzelirmiş genelde
Birkizbirerkekannesi SmyA bu numaradan ulaşın.. ya evet öyle ama tedbir bizden takdir Allah’tan.. yani benim de ay sonunda kontrolüm var gideceğim. Dikkat edeceğiz tedbirli olacağız ama bunu da göz ardı edemem ki 😊
TuqbaAli Merhabalar iyi geceler benim ablamın bebeğinde de bu sorun var ayakkabı konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz sanırım fiyatlarda baya pahalıymış