Gokturkum Eylulanannesi123 benim bebeğimin de çıkıyor saçları çok dökülüyor dikkat ediyorum ama yine de yutuyor onlar çıkıyor sizin de öyle olabilir
Cicianne Babasına dikkat et. Koluna yatırıyorsa üstsüz kucağına alıyorsa şortla ayağında sallıyorsa ya da babasının kalktığı yere yatırıyorsan dikkatli ol.
Sarisin Eylulanannesi123 benim oğlumun saçları aşırı dökülüyodu kendi de çekiyordu kakasında çıkıyodu farkettikten sonra dikkat etmeye başladım azalarak bitti şuan yok. Bi sorun olcanı sanmıyorum korkmuştum ama şuan bi sıkıntı yok
Tuba8406 Eylulanannesi123 benim oglumda oldu bende cok rastladim ilk zamanlar bezine filanmi dusuyordu baglarken dedim ama degil saclarinin cok döküldüğü dönemde yaşadık bunu doktoruna sordum olabilir yutuyor olabilir dedi. Simdi saçlarının dökülmesi durdu kakasinda ki killarda :)) gozunun icine kacmisti sac teli düşün 2 tane birden cikardi goz doktoru. Ben mudahale edemedim kanlaninca götürdük damla filan damlatip bulduğu yerden cikardi
Eylulanannesi123 Can ilk çocuk olunca bişey bilmiyosun öğrenmek istiyorsunuz bu sayfa da sorup öğrenmek için. Açıldıysa bnde istediğimi sorarım siz kaka postu görmek istemiyorsanız açmayın lütfen ilk başta kaka yazıyor zaten girmek zorunda değilsiniz
Alpcan Can Ne postu açalım o halde siz belirleyin ne dersiniz ?? Yorum yapmak için yapmayın 😉 bi bitmediniz...