Eylulanannesi123 Merhaa kızlar iki ay 20 günlük bir kızım var 20 gündür her kakasindaa kıl oluyor böyle bir durumla karşılaştınız mi bazen bu iki tane oluyor bugün de arttı 5 6 tane vardı
Mom084 Eylulanannesi123 ya sen dıyınce baktım da kıl kurdu olan yazmıs bir sürü kişi bence doktorunla görüş kalayı tahlile falan alıyorlarmıs
AslhanDivarc Eylulanannesi123 belkide poposuna yapışan kıllardır. Yada sacları çok dokulüyorsa ağızdan kaçanlar kalayla çıkar mı ki
Kutayalp Eylulanannesi123 bende denk geliyorum ama saçları çok dökülüyor ondan olduğunu düşündüm ya poposuna yapışıyordur belkide yutuyordur diye
[silindi] Eylulanannesi123 Benim kızımın kakasında değil ama her kaka yaptığında poposunda saçları oluyordu. Doktor yuttuğu saçları dışkıyla çıkarmış dedi.
Eylulanannesi123 Mom084 ama kurt dgik ki bildiğin kıl da doktoru arıyorum açmıyor olmadı yarın görürüm
Eylulanannesi123 AslhanDivarc emzik emiyo üstünde kıl olup olmadığına çok dikkat ederim kakasinda gördükten sonra da hem popsuna hemde ağzından gitmesin diye ağzına ve emzigune bile dikkat ediyorum ama devam ediyor
Mom084 Eylulanannesi123 kesinlikle götür Allah korusun senin sacına benzemıyorsa tanı bide o var internetten baktın mı
Summ Eylulanannesi123 temizlesende olur bende de olmuştu çok üstüne durdum korktum çünkü dikkatli olmakta fayda var