Haticeederen5 Powermoms aynen öyle hamileler için çok zor bu bide şuan tek eşi görevde birşey olsa yanında olmazlar Allah korusun evlatlarımızı yani
Zumraa12 Haticeederen5 ama getirmesi lazım yoksa herkes burnunu sokar görüşmesin o zaman çünkü iyiliğini düşündüğünü sanmıyorum ibadetler insanlarla rabbinin arasında olan şeydir diğerlerine laf düşmez
Hunilianne Haticeederen5 Allah emziren anneye hamile anneye izin vermiş millete ne oluyorsa ya benim de var geçen seneden 30 günum
Almila45 Haticeederen5 böyle insanlarla niye arkadaşlık ediyor ki etrafımda tek insan kalmasa yine tenezzül etmem. Herkes haddini bilmeli.
Keremozaninannesi Haticeederen5 imanını sorgulama hakkı kimseye düşmüyor allah ile kul arasında 3. Yılım tutmuyorum ilk yıl hamileydim ikinci yıl emziriyordum 3.yıl yine hamileyim çocuklarım iyi olsun ilerde hepsini tutarım inşallah
2cocukluanne222 Haticeederen5 işte boyleleriyle arkadaş olunmaz hamile kadınlar kaza edebilir orucu sonuçta içinde cam taşıyo ve ilk aylar bebek gelişimi için çok önemli zaten mide bulantisindan yeme içme zor oluyo oruç hali dahada bünye zayıf duser
Kubraeylul19 Haticeederen5 bence arkadaşınız hamile olmasını kıskanmış o 🙄 ona neeymiş günahı sevabı arkadasınıza