Muhammed_sefa05 Kizlar bu siteden alışveriş yapan var mi memnunmsnz ben elbise istedim bugün gelecekde biraz tereduteyim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Muhammed_sefa05 Hiç duymadım. Site ismini google yazıp womann style sikayetvar.com bak bakalim neymiş 🤷🏻♀️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Muhammed_sefa05 Umarım iyi bişey gelir. Araştırmadan böyle yerlerden almayın genelde dolandırıcı oluyor.
Muhammed_sefa05 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi haklisin vala elbiseyi çok begendim istedim hemen de almasam olmaz mahkemeye veriyorlarmış malesef almak zorundayimm
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Muhammed_sefa05 Ürün7 almak gibi zorubluluğubuz yok. Ben kaç ürün aldım bilindik siteden vazgeçtiğimi kapıdan almadan geri gönderdim paramıda aldım. Öyle birnhakları asla yok. Ne mahkemesi?
Alparslan2019 Muhammed_sefa05 mahkeme ye veririz lafını genelde dolandırıcılar kullanıyor dikkat edin alakasız ürün gönderiyorlar kargoyu aç öyle ödeme yap ayrıca seni korkutmuşlar mahkeme falan öyle bir hakları yok
Minikfasulyemmetehan AyPerisiVeGokPrensininAnnesi lütfen söyledıgım şeyi yanlış anlamayın ama bilindik siteden urun sipariş verip kapıya kadar gelip neden vazgeçiyorsunuz hiç düşündünüz mü kapınıza gelene kadar kaç kişinin emegini hiçe saydığınızı madem öyle görerek alın insanlarında meşgul etmeyin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Muhammed_sefa05 instagramda mesajlari ekran goruntusu al. İfsa dolandirici sayfalar diye sayfa var oraya at. Almak istemiyorum falan de bana almak zorundasin diyor de hem parani yatirtirlar hemde ifsalarlar
Minikfasulyemmetehan Muhammed_sefa05 güzel bir sayfa bnde takıp ediyorum urun almadım ama sıkıntılı gibi durmuyor daha urun gelmeden almamak felan dogru olmaz zaten bu insanlar komisyonlu satış yapıyorlar kendi internet sitelerini kuruyorlar kargoyu almazsanız gönderen kişiden kesiliyor ücreti o yüzden almak zorunlu diye not düşülüyor yengeme yaptı bu işi karşı tarafında gunahına girmeyin bnce geri giden kargoyu o ödeyecek
Deletedmom318 Kargo alınmadı diye mahkemeye verilme olayını hiç duymadım. Genelde bu lafı dolandırıcılar kullanıyor. Ürünü teslim alıp beğenmediğinizde de heryerden engelliyorlar. İnşallah dolandırıcı değildir