Annesininpogacayanagi Kızım 7 ayını bitircek 15 inde. Hala diş yok. Eller bittti yumruklarını ısırıp kazaklarını emiyo. Hırsını alamıyo kafasını sallayıp duruyo kaşınıyo demekki baya. Ama bi cıkmadı gitti ya 🤦🏻♀️ Varmı aranızda bu ayda hala cıkmamış dişler? 😏
Yildizim Annesininpogacayanagi ilk dişimiz 14 aylıkken çıktı 😊o yüzden sıkıntı yapma. O zaman doktora sormuştum sen hiç dişsiz insan gördün mü, elbet gelecek ve 18. Aya kadar normal demişti😊
zumramomm Annesininpogacayanagi 7.ayin sonunda ilk disimiz çıktı.suan 10aylik 4disimiz var pes peşe geldi hepsi🐰🤓
Defneligunlerrr Yildizim 14 aylıkken mi 😳 ben 9.ay için korkuyordum 18.aya kadar normal olmasına çok sevindim 😊 birde şey diyeceğim geç diş çıkaran bebekler daha kolay çıkıyor derler yani huysuzluk oranı az olarak doğru mu?
Annesininpogacayanagi Sedaahmet Allahımmm elleri bi görsen sanki muslugun altına tutmuşsun 😏 ağzını büyütücek ellerini soka soka😂
Yildizim Annesininpogacayanagi maalesef🤷♀️6 aylıkken başlamıştı elini ağzına almaya salyası akıyordu ha gelecek derken 14 ayı buldu. İlki de üstten çıktı
Sedaahmet Annesininpogacayanagi bizimki de öyleydi canım. Elini çekerdim sinirlenip aglardi. İnadına tekrar sokardi agzina. Önlük talardım tşörtü ıslanmasin diye ama önlükten alta bile geçiyordu ağzinın suyu 😂 günde kac defa üst baş değisiyorduk hatirlamiyorum bile. Şimdi 13 aylik, şimdi de yemeklerden üstü kirleniyor .yine günde 2 3 kıyafet degişiyoruz 🤣
Annesininpogacayanagi zumramomm bizimkide bi tanesi gelse digerleri ardından gelir diye bekliyorum ama yok 🤦🏻♀️
zumramomm Annesininpogacayanagi genelde 8.ayda çıkıyor bebeklerde.cikmaya yakın benim kızımda öyleydi deli gibi kasiyordu salyasi cogalmisti.1hafta içinde çıkar sizinde.sislik var mı damaklarda?
yedamerve Benim kızım 5. Aydan beri heryeri yiyo 10 aylık hala diş yok alt dişler dışardan görünüyor ama patlamadı . Kızım artık soğuk olan heryeri salıyo metal ne bulursa ağzında🤦🏻♀️