Temmuzannesi97 ben kaçarak evlendim çok değişik olaylar oldu nerden başlasam babama konuyu açtım çok doğal karşıladı tanışma faslı oldu babam ısınmadı eşimin ailesine ki aile yapılarını farklı ben hala adapte olamıyorum olmakta istemiyorum gerçi ha oldu ha olucak haftaya isteme derken babam defalarca va, geçirmeye çalıştı haftaya isteme olsun dediler ama beni ablamın yanına boluya gönderdiler kafamı topluyım düşünüyim taşınıyım diye ben otobüse binerken eşim ve ailesi çıktı bianda beni yolcu etmeye neyse bindim gittim bunun haberi babama gidince onlar benim kızımı nasıl yolcu ederler diye evde hırfgür çıkartmış bende o korkuyla ki bişey yapıcağından değil ama kaçtım eşim beni boludan aldı neyse ailem düğünüme geldi yakın akrabalar falan ama annemle babam hala konuşmuyo benimle kardeşlerimle konuşuyoruz 1buçuk sene oldu 5aylık oğlum var doğum zamanı ablam baba torunun oluyo diyince benim öyle Bi torunum yok demiş annemde gelmedi korkusundan doğumuma benim hikayemde böyle keşke kaçmasaydım Bi yolunu bulurduk elbet