Yigitdgn Ben salıncak aldım arkadaşlar şuan için rahatım çok şükür tavsiye ederim İkinci ellere bakın fisher price ın
Elif-ecre Yigitdgn bende var, daha doğduğunda almıştım ama ayaklarım daha rahat geliyor zaar, kenarda duruyor güzelim kendi kendine sallanan beşik
pilavustutavuk Askvebebek merhaba. Bebeklerimizin arasında 2 hafta varmış. Benimkide 9 aylık Üçünü bir karıştırıp demleyip mi veriyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı demliyorsunuz. Birde ne kadar ve kaç dakika demlediginizi tarif edermisiniz
Askvebebek pilavustutavuk bazen sabah rezene öğlen anason akşam uyumadan melisa veriyorum . Bazen de üçünü bir karıştırıyorum ikisini de yapıyorum yani hangisi kolayına gelirse . her birinden 1 cay kasıgı alıyorum su bardagına koyuyorum s kaynamıs sıcak suyu da döküyorum bardaga . Ilık olunca süzüp biberona aktarıp içiryorm canım
pilavustutavuk Askvebebek çok teşekkür ederim. Deneyeceğim mutlaka. 9 aydır hiç uyku uyduğumuzu bilmiyorum. En fazla 2 saat rekorumuz
Mommyisgirl Anne24 yaa benımkıde 8 aylık gunduzlerı ayakta sallayarak uyutuyorum geceleride istıyo bnde yoruldum hıc uyuyamıyorum