Pnr_80 Anneler iyi geceler… içimi daraltan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim… 4 ay 4günlük bir erkek bebeğim var hamdolsun varlığına… Son bi kaç gündür çok üzülüyorum. Sanırım bebeğim beni sevmiyor. Bana gülücükler atmıyor ama babası ne zaman bir iletişimde bulunsa ona gülücükler kahkahalar… Kıskanmak değil hissettiğim sadece beni ayırt etmemesi o kadar üzüyor ki beni… Bu aylarda güvensiz kaçınmalı bağlanma olabilir mi… ve bu hep böyle mi gider😔
BalDoruk Pnr_80 canim boyle seyler dusunme. Bebek surekli seni gordugu icin ve sende surekli evin icinde şebek gibi dolasacak halin yok. Benim bebegimde leyfi yerindeyse sebeklik yapiyorsam guler ama babasini gordugunde babasinin gulmesi bile yeter hemen kahkahalar atar. Ben hic beni sevmedigini dusunmedim. Sizde surekli 7/24 birinin yuzunu gorseniz skılırsıniz. Tabi bebeginiz haric. Evet o bir bebek ama insan ayni zamanda. Skılıyor degisiklik istiyor.
Minaninannesii Pnr_80 ah ah benimki de öyle dedesine gitse bana gelmiyor herkes anla miyor diyo ama bence anlıyor zamanla geçer diye düşünüyorum 🌸
AtaTrkmn Pnr_80 seviyodur tabiki benim bebeğimde o zamanlar öyleydi çok üzülüyodum eşimle ce ee oynayıp kahkalar atardı sonra ben denerdim bana gülmezdi çok kötü olurdum hatta kıskanırdım sonra tam tersine döndü hep bana güler oldu babasına gülmez oldu sonra yine değişti ikimizede gülüyo ama ben odadan çıktığımda ağlıyo arkamdan babasına ağlamıyo ve bu beni sevindiriyo ağlaması değil tabiki beni araması hep beni istemesi vs vs☺️
Pnr_80 BalDoruk virüsten dolayı babası da evde onu da görüyor ama ne bileyim beni başkasında da aramıyor sanırım bağı kuramadım diye çok üzülüyorum hatta gerçekten kahroluyorum
Aminem Pnr_80 ay 4 aylıkken banada aynısı olmuştu 1 2 gün babasına öyle Bi güldü ki acaba beni mi sevmiyo dedm bebegm le oynamaya başladm ve şuan iletişimimz harika 7 aylık sizde bol bol vakit geçirin dönem dönem olur böyle şeyler o sizi gayet çok seviyo ve siz hep yanında oldugunuz için güvenle baglanma olmuş oluyo
BalDoruk Pnr_80 baskasinin kucagindayken hic size bakmiyor mu? Sizi gormeyince aglamasi baska bide baskasinin kucaginda size bakmasi baksa. Benim oglum beni gormeyince aglamaz. Ama biri onu kucagina alirsa uzun uzun benim yuzume bakar. Tabi bunun sevgiyle alakali oldugunu dusunmuyorum. Ayirt etmek maksatli kimin kucaginda oldugunu anlamlandirmaya calisiyor sanrim. Bizimkinin babasi da hep evde. Ama cocukla cogu zaman ben ilgilendigim icin babasi ilgilendiginde hep gulucukler saciyor. Babasi onunla ilgilenirken ben yanina giderim sebeklik yaparim bana da gulucukler sacar bir de boyle deneyin. Babasinin kucagindayken onun dikatini cekmeye calisin degisik yuz ifadeleriyle gulerek yanina yaklasin. Sizi seviyor ve en cok sizi sevicek o yuzden uzmeyin kendinixi bosu bosuna. Zaten daha yaşına bile girmemis bebekten sevgi gosterisi beklemeyin. Onun guvenli baglanmaya ihtiyaci var suan. Ve o uyanikken onu asla yalniz birakmayin. Ben hic yalniz birakmiyorum.
Ayazgizem2019 Pnr_80 benim bebeğimde ne yaparsam yapayım uyumuyor. Gündüz hiç bi sorun yok ama gece olup son derin uykusuna yatırcağım zaman Çığlık kıyamet 4 ay 20 günlük. Eşim geliyo elini yanağına koyuyor ve hemen uyuyor bende buna içerleniyorum şuan altını aldım karnını doyurdum ve içerden eşimi çağırdım gel uyut diye asla ben uyutamıyorum😞
MaminoAzra Bir yerde okumustum, onun sebebi anne stresliyse mesela cocuk onda keyif almiyormus sakinlesmiyormus etkilenip, ne kadar dogru bilemem ama belki de oyle biseydir
Pnr_80 MaminoAzra Sanırım haklısınız stresli bir anneyim. Doğduğundan beri sütüm yetmiyor diye üzülüp durdum her şeyi kendime dert ettim bebeğim de bunu hissedip uzaklaştı benden galiba😔
Dfne Pnr_80 ah ah şimdi o duruma ağlıyorum benim kızım da 11 aylık benden çok babannesini istio daha yeni babannesindeydim onların yanında beni görmüyor bile annesi o gibi aynu binadayız 7 24 görüyorlar ben çok üzülüyorum bu duruma . Kızım artık onların yanında beni görsün yabancı gibi kaliyorum. Doğduğu günden beri kimse benim ne hissettiğimi anlamıyor
Yusufyigit-1 Pnr_80 gel sarılalım 😚😚bende bazen öyle düşünüyorum ve bizimki 13 aylık düşün 😓anne şutu fazla alamadı bir de bana benzemiyor diye arada halen triplere girmiyorum deil🙄ama sonra düşünüyorum daha çok küçük yanı tabiki de bizleri seviyor sevmese sürekli ağlar mızmız olur yanı sonuçta rabbim canlarini sağ etsin..kalkıp anne sevi seviyorum dicek halleri yok ama insallah o günlerde gelicek 🙏🏻🤗
Prensinannesii06 Pnr_80 öyle düşünme benim oğlumda hep babasına gülücükler atıyor ona daha tepki veriyordu ama bu bağlanmadığı bizi sevmediği için değil sürekli bizi gördüklerinden babalar farklı geliyor ondan şuan 11 aylık oğlum mesela babasını görünce yine daha çok tepkili güler eder ama en ufacık bişeyde hemen benim kucağıma atlar ikimiz oturup karşımıza koyarız gel gel diye bana gelir sonra babasına gider
Mustafa_Cinar Pnr_80 oğlum 1,5 yaşına kadar yanımda oturmazdı bile şimdi tam 2 yaşında dibimden ayrılmıyor büyüdükçe değişiyor bu durum 🥰
Smyyzngn Pnr_80 canım benim bebeğim de o zamanlar öyleydi babasına aşık bir bebekti şimdi 9 aylık benden ayrılmıyor büyüdükçe ilgiyi kim gösteriyorsa ona daha çok bağlanıyorlar