Bkg Selamlar hanımlar Bebeğim 13 aylık .Daha önce uyku problemi yaşamadık akşam 10 da uyur sabah 10 da uyanırdı.Son 1 aydır akşam uykusuna yatırmaya götürüyorum ben yatırınca uyumuyor.1 saattir cebelleşiyorum bana böyle yapıyor özellikle akşam uykularında şimdi annem uyutuyor .Deliricem artık neden yapıyor bilen varmı?
Sedaahmet Bkg benim oglumda 13 aylik. Hic uyumuyordu. Beşige koydugum an agliyordu. Tepinip duruyordu. Sonra bi ara annemle konuşurken bu konu acildi. Uyumuyor gece hic dedim. Uyusada sık sık aglayarak uyaniyor dedim. Bu dönem bebeklerin boy uzama dönemi dedi.(dogru mu yanliş mı bilmiyorum tabi) neyse işte uyumadan önce bacaklarina masaj yap dedi. Yürüdügü icin ayaklari bacaklari agriyordur dedi. Bende gece uyumadan önce bacaklarina ayak altlarina 15 dk kadar masaj yapmaya başladim. Ve gercekten oglum mışıl mışıl uyuyor 😍🙃
Ilkgozbebegim06 Bkg bir yaşından kısa dönem sonra aynı uyku sorunları bizde yaşadık geçici canım sabırlı ol ❤
Mertinannesi34 Bkg Keske bilebilsek nedenini canimm. Diştendir diyip geciyorum artik.Benim oglumda bir hafta sonra yasina girecek ama 4. Aydan beri gunduz uykusu yok desem yeridir. Hele son aylarda tum bozuldu. Yarim saat uyusa sevinir hale geldim gerisini sen düşün. Mesela bugün gündüz hic uyumadı. O kadar cok üzülüyorum ki . Gece de kalkar öyle 5-6 defa.Bu kadar uykusuz nasil durabiliyor anlamis değilim 😕
Selinn-41 Kızım 11 aylık ve 5 aydır aynı sorunu yaşıyorum uyumuyor uyumuyor!uyutıyorım yatıyorum basıyor çığlığı ve şuan hala ayağımda 9 dan beri cebelleşiyorum rabbim sabır versin artık dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyor diş atak hepsi hikaye parol de versem aynı atak dönemi takip ediyorum ama bu çocuk hep huysuz annelik tam olarak bu işte sabır la sevgiyle onlara bakmak yıllar sonra kavuştum kızıma o yüzden bizim bir öfümüze amin diyecek binlerce kişi var o yüzden her sinirlendirdiğimde çıkıp balkona hava alıp şükredip kızıma sarılıyorum 🌸
ALPASLANINannesi Selinn-41 ayni seyleri yasiyoruz oglumda 11 aylik olmak uzere ve 1 haftadir uyku yok en gec 10 gibi uyuyan cocuk su an bile hala ayakta ve en son 4 gibi uyumustu bir bebek bu kadar nasil dayaniyor anlamis degilim biraktim artik sinirden kendimi yiyene kadar kendisinin pes etmesini bekliyorum :)
Bkg Selinn-41 yazdığını okuyunca bile hüngür hüngür ağladım.1 aydır hergece ağlıyorum ona sinirlendiği için zaten gün içinde nefes aldırmıyor aşırı hareketli gecede böyle olunca çok yıprandım🥺
Bkg Sedaahmet 11 aylıktan beri yürüyor hergün banyosunu masajını yapar yatırırdım ben uyutmaya çalışınca uyumuyor.Artık sinirlerim bozuldu her akşam ağlıyorum
Bkg ALPASLANINannesi ya işin garibi ben uyuturken sıkıntı çıkarıyor annem uyutunca bi problem yok ben hariç kim uyutursa uyuyor artık kafayı yemek üzereyim ☹️
Selinn-41 ALPASLANINannesi kızım bugün en son öğlen uykusuna yattı ve birdaha uyumadı 9 da tekrar uyuttum yarım saat sonra uyandı ve şuan uyudu saat 3 e geliyor yapıcak birşey yok napalım☺️Biz aylardır uyku sorunu yaşıyoruz umarım bir gün düzelir 😢bir şekilde dayanıyorlar o kadar harekete yat aşaya be çocuk ne istiyorsun dimi?
Sedaahmet Bkg benim oglumda 11 ayliktan beri yürüyor ama yaklasik 3 haftadir var bu uyku sorunumuz. Ben çözümü masajda buldum. 🤷♀️😊
Selinn-41 Bkg Bkg biraz sabır annesi bugünler elbette geçicek annelik böyle birşey işte sabırla sarılabilmekmiş çok şükür 7 yıl sonra kavuştuk biz ona varsın canı sağolsun🙏biz aylardır aynı sorunu yaşıyoruz
Bkg Sedaahmet masajda yaptırıyor ayağını uzatıyor yap diye 😀 annem diyorki seninle oynamak istiyor sana şımarıyor
Sedaahmet Bkg olabilir evet. Bebekler uyumadan önce yatakta tepişmeyi sever. Hele bizimki bayılır. Uyumudan önce bizim yatakta eşim ben oğlum kudururuz resmen .gülmekten salyası akar heryere 😂 hatta gülerken gaz çıkarır, sonra o gaz sesine kendiside güler 😂
ALPASLANINannesi Selinn-41 2 de pes etti benimki cok sukur darisi basina keske ben cocuk olsam da uyusam saatlerce :)
Dilekeroll Bizde aynı durumdayız maalesef 12 aylık oğlum zaten bu zamana kadar her gece kalkıyor hiç bir zaman sabaha kadar hiç uyanmadan uyuduğu olmadı bu aralar ağlayarak uyanıyo ve uyumuyor geri bugün 10da akşam uyuttum 1saat önce uyandı ağlıyor uyumak İstemiyo dişdendir diyoruz artık ne yapacağımızı şaşırdık gece meme için kalkıyo sürekli siz besliyomusunuz gece bebeklerinizi
Selinn-41 Dilekeroll bizde aynıyız yanlız değilsin✋Benim kızımda hiç akşam uykusuna yatıp sabaha kadar uyuduğu olmadı en az 4 kere falan kalkıyor emzirip pışpışlayıp uyumadığı zaman sallayıp geri yatıyorum acıktığı için uyanmıyor aslında çünkü bu aylarda gece beslenmeden sabaha kadar uyuyabilir bir ara yarım saatte bir kalkınca doktoro götürdük acaba bir sıkıntısımı var diye azı dişi diyip yolladı ama 5 aydır gelemedi o azı diş🤭maalesef huysuz olan çocuk huysuz işte