merveasm Kızlar bebeğiniz kaç aylık günde kaç saat uyuyor ve en önemlisi sallıyor musunuz kendi kendine mi uyuyor
Tugcecakir merveasm 4 aylık 9 günlük uyumadan emziriyorum sonra salıncak şeklinde beşiği var ona yatırıp salloyorum akşam 9 da uyumuş olur sabah yedi buçukta uyanmış olur sabah 10 da uyur sonra bir daha 1 de ve beşte uyur
SinemTvl merveasm üç ay sekiz günlüğüz akşam sekiz gibi uyur sabah yedide uyanır sonra 1/1.5 saat uyanık olarak iki saat uyur gündüzleri
Seda_123 merveasm 3 ay 20 günlük ramazandan önce günde 15 saat uyurdu ramazan geleli sapıttı gece uyumuyor sabah 6 da uyuyor 3 te kalkıyor 🤦♀️Tekrar düzene sokmam lazım
Akademisyenanne Tugcecakir ayy hayalim😔 ben gece uc kez uyaniyorum. Hic o kadar uyumadi bebegm. En fazla 3 saat uyuyor gece.
Egndz Tugcecakir Benimkide 4 ay 9 günlük 4-5 gündür emme ve uyku düzeni bozuldu sizde de değişiklik oldu mu acaba … Aşı gününden sonra değişti ve kan ilacı kullanmaya başladım acaba normal mi yoksa ilaçlardan dolayı mı oldu merak ediyorum 🤷♀️
morsevenanne merveasm 3 aylık gece uykusuna 1 gibi geçiyor sabah 11 e kadar falan ama o arada 3-4 kere kalkıyor emiyor yine yatıyor , gündüz uykusu malesef bu kadar uzun olmuyor en fazla 40 dk
Caydankaratas morsevenanne aynıyız sizinle benim kızımda birde uyuyup 11 buçuk civarı uyanıyor hatta bende onunla yatıyorum öğlene kadar uyumayı severim eskiden beri. Annem kendine benzettin çocuğu diyor 😃 malesef gündüz uykularimiz 20 25 dkyi geçmiyor
Ates_mami merveasm 4 aylık. Kendi kendine uyuyor. Çoğu zaman emerek. Gündüz 3 defa 2 saat kadar uyuyor. Gece de 22.00 ve 10.00 arası uyuyor. Gece 1 defa emmeye kalkıyor.
ilykrts Ates_mami bunu nasıl başardınız ya bravo :) benim de 4 aylık kızım var ama kucaklar uyuyor. Hele bu ara 4. Ay atağı içindeyiz uykuya zor geçiyor 😞
bossbabysmom Ates_mami ayy masaAllahh nazar değmesin.. benim 4 ay 1 haftalk her saat emmeye kalkıyor geceleri gece 11 bucuk 12 arası uyuyor sabah 9da kalkıyor.. gündüz sallanarak uyuyor 🙄
SinemTvl Akademisyenanne üç saate çıkarmaya çalıştım altıda uyanıyor emiyor yedide uyanıyor DİE ama olmadı
Semrazumra Egndzbızde 4 ay 6 gunluguz asıdanmı kan damlasındanmı bılmıyorum malesef uyumuyor sureklı huzursuzlugu var en kotusu meme reddı yasıyoruz nasıl emzırecegımı sasmıs durumdayım
Sinif177 Egndz Biz de 4 ay 9 günlüğüz. Önceden bir düzenimiz vardı. Aşıdan sonra uyku düzeni gitti. Gece saat başı kalkıyor. Önceden 7 de uyurdu hala uyumadı. Gündüz uykusu yarım saat anca uyuyor. Atak zamanı. Ve en uzun ataklardan biriymiş.
Elifmoms merveasm 4 ay 10 günlük her hangi bir uyuma stilimiz yok memede ayakta gezerek sallayarak kavga dövüş uyuyoruz huyu değişti 2 haftadır 🙄 gündüz 2-3 saatte bir uyuyor gecede 10 gibi uyuyo sabah 6 7 gibi uyanıyor. Gece 2 kez falan kalkıyor