Ikrasu__ Yaramaz kızım altını alırken kas goz arası lastık toka yuttu cıkaramadım bogazından bısı olurmu acaba kakasından cıkar ama rahatsz olur mu bagırsakları fıln basıan gelen varmı 🤦🏼
Umayyyy Ikrasu__ birinin yorumunda görmüştüm bebeği tel toka yutmuş doktor 2 gün kakasina bak çıkmazsa getir demiş sende gözlemle bence 2 gün
poncikci Ikrasu__ benim kızımda yutmuştu aynı tokalardan çıktı kakasından sizinde çıkar bişey olmaz 😊
deletedmom1234 Ikrasu__ bnmki kulaklık lastiği yutmuştu hemde 2 tane kayıp diy evde 2 gün aradım bide altını açınca baktımki bezde🤣🤣oldugu gibi çıkartmış
neyzen15 Ikrasu__ bir şey olmaz benimki poşet parçası yutmuş ve o lastik tokalardan kat kat büyük bezinde farkettik maalesef olaniliyor böyle kazalar
zeytinlikek neyzen15 bilip bilmeden bir şey olmaz demeyin bir akrabamızın bebeği de minikbir poşet parçası yutmuştu, 3 yaşına gelince farketmişler ciğerine yapılmış ameliyat oldu
Umayyyy Ikrasu__ tel toka çıkıyorsa lastik toka hayli hayli çıkar diye düşünüyorum 😄 tekrar çok geçmiş olsun
Ikrasu__ Umayyyy boyle oyle dusunuyorum ama vıcdanım cok rahatsız nasıl gozden kacırdım dıye uzuldum .. sagolun tesekkur ederım 🙏🏻🙈
Umayyyy Ikrasu__ sorma annebolarak bende en ufak bir ihmalkarlıkta çok vicdan yapıyorum çok sucluyorum kendimi. Geçen gün yataktan düştü benim kızım öyle kötü oluyor ki insan çok çok dikkat etmek gerekiyor
Gisemm Ikrasu__ benim kizim kulaklık naylonu varya onu yutmuştu boğuldu tabi iş işden geçmişti çünkü yutmuştu 2 gün sonra bezinde çıktığını gördüm çok vicdan azabı çekmiştim 😔 küçük lastik tokadan inşallah bişey olmaz