DenizAlpinAnnesi hayır olmaz kesin demek istemiyorum ama zararlı değil badem sütü alerji yapmazsa bebeginize tatlılarnzda vs kullanabilirsiniz. Ayrıca kuzu eti hakkında coğu doktor farklı diyo canım bazıları capraz reaksiyon olduğu icin olmaz diyo bazıları ise kuzudan skntı olmaz diyo yani deneyebilirsiniz devam ederse alerjisi hepsni kesin. Maalesef bu alerji konusunda bebeginizin kendi doktoru olucaksınız. Kesin şu alerji ypmaz diyemiyorum hic unmadığımız baska bişeyde alerji yapabilir yani deneme yanılma yoluyla. Katı diyette mesela sdce patates vs yiyen kisiler gördüm sikayeti bu şekilde Azalan 😕 domatese alerjisi olabilir yemeyip domates salcasıda kullanamazsınız yemeklerde. Şöyle söyliyim benim oğlum asla alerji maması içmedi sağarak sütümü verdigim icin yetersizdi cok asırı aglıyodu alerji mamasına vanilya fazla kattıgım halde icmedi neler denedik en sonunda keci bazlı mama aldık doktor tavsiyesiyle diyetteyken bu mamayı verdm hic bir skntı olmadı o yuzden deneme yanılma yoluyla ögrenceksiniz 😕