DenizAlpinAnnesi Bugün deri testi yapildi inek sütü proteinine ve süt ürünlerine alerjisi cikmadi. Nekadar güvenilir bu testler
nurhayatervaras DenizAlpinAnnesi merak ettiğim bir konuydu. Bende test yaptırmak için deli gibi doktor arıyorum. Güya alerjimiz var denildi aylardır diyetteyiz. Üste kalsın bende öğrenmek istiyorum
melisaninannesi DenizAlpinAnnesi bebeğiniz küçükse doğru çıkmıyor maalesef bizim de çıkmadı ama bariz alerjimiz var
Emirim DenizAlpinAnnesi 6 aylikken birde 1 uasindayken iki kere yapildi ikisindede cikmadi ama sut ve sut ürünleri alerjimiz varsi iki yastan once deri testi cok guvenilir degil diye biliyorum kan testi faha net
DenizAlpinAnnesi nurhayatervaras bende 2 aydir kati bir diyetteyim , banada alerjisi var dendi bugün deri testinde cikmadi
nurhayatervaras DenizAlpinAnnesi gülsek mi ağlasak mı inanın bilemedim. 6 aydır diyetteyim herşeye süt alerjisi var diyip diyet başlatıyorlar çok üzücü
nurhayatervaras DenizAlpinAnnesi Bende istanbulda doktor arıyorum 😂 Deri testleri kolay kolay yanlış sonuç vermiyormuş bayağa araştırdım.
EymenkartalEnderasaf Kızlar bşy sorcam size ,post açtım ama kimse görmedi. Bebelac gold2 kullanan var mı kabı değişmiş içeriği aynı mı dün aldım adam dedi aynı sadece dışı yenilenmiş 😕
Birkizbirerkekannesi DenizAlpinAnnesi deri testi en güvenilir olanı kanbda çıkmıyormus. Mesela bende diyetteydim. Kendim düşündüm vs. Neyse artık pes ettim geçenlerde yedim tatlı vs.. hiç birşey olmadı hiç tepki vermedi vücudu vs… Ama sabah kalktim bugün dirsekleri kızarık. Ama hiç birşey yemedim.. yani bilmiyorum boş yere mi diyet yapıyoruz. Benim bebeğim birde sıcağı sevmez. Gerçekten yıpratıcı bir durum.
DenizAlpinAnnesi Birkizbirerkekannesi ben 2 aydir diyetteydim hemde cok kati bir diyette ama vücudu hic düzelmedi babasinik egzamasi var genetik olarak düSündük benimde polene karsi alerjim var bugün negatif cikinca süt ürünleriyle alakali degildir o zaman diye düsündüm
nurhayatervaras melisaninannesi çok ilginç gerçekten 😩 eee negatif ise nesi var bu çocukların çoklu besin alerjisi var diye deri tercih ediyorum bende
melisaninannesi nurhayatervaras doğru sonuç vermiyor işte canım benim kızımın süt süt ürünleri kuruyemiş havuç gibi şeylere alerjisi var kakasında kan mukus ve cildinde kabarma oluyor
DenizAlpinAnnesi Birkizbirerkekannesi doktor yiyebilirsiniz dedi yaniltici olacagindan bahsetmedi eger süt ürünlerine karsi alerjisi olsaydi bariz belli ederdi diyette kendini dedi ama düzelme olmadi hic ve kakasinda hic kan olmadi sadece mukuslu oda olabilir anne sütü alan bebeklerde dedi