SmaG Denizoglum bendede kalmadı valla kedi kuyruğu gibi saç kaldı🙈boya zararlı diyorlar ama bazıları saçını daha güçlendirdiğini söylüyor. Bende düşünüyorım boyamayı ama emzirirken bir sorun olur mu bilemedim
mraslan annekuzusu17- 1 ay olacak kullanmaya başladı aksine çok memnunum dökülmem azaldı ve saçlarım gürleşti. Doğum yapalı ne kadar oldu acaba ? Vitaminlerinizi düzgün kullanıyor musunuz ?
annekuzusu17- mraslan evet düzenlı kullanıyordum bu aydan sonra kullanmıyorum artık bıttı çünki.3 ay oldu dogum yapalı.
mraslan annekuzusu17- benim doktorum 6-7 ay kullanmamı söyledi mesela simdi de dökülmelerim öyle aman aman degil azaldı sasırdım şahsen ama işte her ürün herkese iyi gelecek diye bir şey yok ne yazık ki 🙅🏼♀️
annekuzusu17- mraslan benım doktorum 3 ay dedı ve bıttı.herkeste etkı edıyor dıye konsuyorlar sözde ama.bugun ılgıleneceklerını söyledıler hala dönmedıler.ne yapavaklarsa artık.gşden saclarımı ekıcekler sanırım😒
annekuzusu17- mraslan birde ben vıtamın kullanırken hıc sacım dökülmüyorduki.hem bıtamınle kullandıktan sonra bu şampuanın pek bı anlamı yok.vıtamınlerınızı bıraktından aonra ben hıc dusunemıyorum sizi onzaöan.yınede ınsallah ıyı gelır
zhdeksm zhdeksm eczacının önerdğini sormuştum hallales ten mi bahsediyordunuz yine anlayamadım sanırım ben
mraslan annekuzusu17- Aslında dökülmeler kişiden kişiye değişiyor benim ilk 6 ay olmadı sonra başladı nedense anlamadım bende
Mnli annekuzusu17- ben de kullanfım bir işe yaramadı açıkçası hiç bir şey bir işe yaramadı üstelik 6. Aydan sonra yenileri çıkmaya başlıyor dökülme de azaldı
KitapKurduAnne Blogger tayfasının kullandığını iddia ettiği ve tanıttığı hiçbir ürüne inanmıyorum . Hepsi palavra geliyor . Size de geçmiş olsun ,insan bi umut diyor ,çünkü dökülme cidden sinir bozucu . Ama gün geçtikçe azalıyor.🌸
mraslan annekuzusu17- Zaten vitaminleri kestim 😄 şampuan kullanıyorum bir tek ve dediğim gibi dökülmem de baya azaldı. Umarım çözüm bulursunuz sizde iyi günler 🙋🏼♀️
Nurelif123 Denizoglum sacini noyadinmi sonuc ney merakettil bende dusunuyorum belki bo nebze bi ise yarar😁
Denizoglum Nurelif123 cuma gunu boyadm canim da bakalm hemen etki eder mi ki bilemedm yaa yani dokuluuor ama fazla degil :)