Srplglce Ayazgizem2019 ben aldım Kuzum dört aylık arada koyuyor tabi daha kendini tam tutamıyor bir de kıyamıyorum küçük beli ağrır diyorum bence ilerde kolaylık sağlayacaktır bana hele ki uzanmayı sevmeyen bebekler için bence çok güzel bir şey tavsiye ederim Instagram da umay bebekten aldım 95 tl gibi bir fiyata beğendim çok güzel yapmışlardı kılıfı yıkanabiliyor önünde oyuncakları takmak için iki kulbu var tavsiye ederim 👍🏻
Nurlinam cilekliturtam kcinci aydan itibaren oturtuluyor peki bzimki 3 aydan beri pek meraklı şuan 4 ay 9 günlük
cilekliturtam Nurlinam maşallah canım Allah bağışlasın🤲🏻5.aydan itibaren oturtan var aslında bi alıp denemek lazım, başını dik tutabiliyorsa eğer her yerini destekleyen birşey zaten oturtabilirsiniz bize hediye gelmişti belki daha önce gelse oturturdum bende☺️
Nurlinam cilekliturtam evet başını dik tutuyor şükür ama bı eğesi batar derler ya Batsa acıraglr ediyorum bişey yok hatta mutlu oluyor bende kısa kısa oturtuyorym
mummy Ayazgizem2019 aynen annem de öyle demişti hem de ilerde o alınan eşyaların hepsi yer kaplıyor oyuncak sepeti olarak da kullanırsınız çamaşır sepeti olarak da
cilekliturtam Nurlinam onu söyleyenler var ama yavaş yavaşta alıştırmakta fayda var eğer hevesi varsa abartmamak kaydıyla☺️
Htcesylmzz Ayazgizem2019 ben 5. Ayda oturttum 2 hafta süper oturdu sonra kendini öne doğru atıp yüz üstü düşmeye başladı öyle kalitesiz de değil bebeyatmaz ın ürününü kullandık. Hala desteksiz oturamıyor en iyisi mama sandalyesi hiç düştü düşecek derdi yok herhangi bi iş yaparken bile onda oturuyor mutfağa yada odaya taşıyabiliyorum.