Deletedmom23113 annediyebiri tefal titanıum ingenio serisi kullanıyorum tek kulplu , hem çok pratik ve çok güzel 👍
elmalikurabiye Deletedmom23113 kulplar nasil? Ne kadar oldu kullanali? Tasiyabiliyor mu tencereleri dezenformasyon oluyo mu kulpun baglandigi kisimda
58vildan Deletedmom23113 canım ben ona da çok baktım hatta geçenlerde n11 de indirime girdi expertise titanium falan gibi bir çok modeli var baktım birçok şikayet var kulplariyla ilgili onuda eledim kafamda
cerennaslann 58vildan est ne kusuru🥰Eşim anneler günü hediyesi almış bugün kargoyla geldi 7 parça tencere seti yıkadım tavasında börek yaptım söylemesi ayıp çok hoşuma gitti.Karaca bio diamond power yazıyordu kutusunda bir bakın isterseniz 🎀
58vildan cerennaslann şuan Trendyol da indirimde 500 TL’ye gördüm o kadar baktım ki artık kafam karıştı onuda listeme ekledim
Nrnbirol Ssevey benim granitte var çelikte sonradan aldım çelik tencerem karaca hiç memnun değilim bilginiz olsun
Ssevey Nrnbirol Bende Karaca’nın granit tava setini almıştım mahfoldu hiç güzel değilmiş çelik için bişey diyemem ama Karaca almayı düşünmüyorum zaten araştırırsanız en ucuzu karaca ve kötü 😊
Ssevey 58vildan Aynen cnm şuan zaten ortalık bozuk ve benimki çalışmıyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😍
58vildan Ssevey Allah yardımcınız olsun canım 🙏 çalışmıyorsa zaten hiç kenarda ki paradan harcama gereği yok
Ejderhahavva Deletedmom23113 granitler berbat malesef aynı şekil benimkilerinde ici soyuldu bide pembe almıştım severek kullanamadım …😔
elmalikurabiye 58vildan graniti makineye atmayin. Metal kasik kullanmayin. Hep elde yikamaktansa tefal titanium serisini oneririm hem saglikli hem makineye atilabiliyor. Teflona hic yanasmayin zaten
58vildan elmalikurabiye canım makineyle alakası olduğunu düşünmüyorum tencerelerimde ki hasarin 🥴 oğlum çizmiş ve markası da iyi değildi hep tahta kaşık kullanıyorum ama işte nafile 3 sene dayandı
Deletedmom23113 elmalikurabiye kulplar çok kolay ve pratik ve hiç yer kaplamıyor , garantili zaten ama 1 yıldır bi problem olmadı 10 kiloya kadar taşıdığını söylemişlerdi , şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım , yemekler çok lezzetli oluyor gerçekten🌸
Ejderhahavva Sare2020 valla bende teflon düşünüyorum ama banada haber et çok ihtiyacım var buna 🌱çelikte pilav konusunda kesin yapistiririm ben granitte iğrenç soyulma yaptı ici 👌
58vildan Yasminlina siz hangi setini kullaniyorsunuz ben kırmızı renkli olana baktım ama benim öyle bir tane sahan tavan var hep kulpları soyuldu o yüzden bir terrddutluyum
Yasminlina 58vildan beyaz taç marka set var. Yapısmıyor. Corba yapınca da yağsı yüzey olmuyor ben karaca mı tacmı dersek taç derım. 475 e almıstım. Memnunum
58vildan Sare2020 teflondan fazla insan memnun değil canım teflon alacaksan tekli tava olarak falan alabilirsin aslında annem döküm Granit al diyor uzun ömürlü oluyor ama onlar biraz daha pahalı
58vildan Yasminlina döküm olanı söylüyorsunuz sanırım bugün gördüm eşim pek begenmedi bellkide aklımız bu tencere takımında kaldığı içindir birde ağır tencere mi? Uzun süre kullanilir mi sizce?